Aston niet gecategoriseerd product: Seca / Mediaguard CI module

In stock en verzonden binnen 1 werkdag

Schrijf een review en win een waardebon t.w.v. €100

Productcode: SAT-MEDIAGUARD
EAN/UPC: 5412810097647
Categorie: niet gecategoriseerd

Meld redactionele fout Aston winkel

116,- excl.btw
140,36 incl.btw
Direct leverbaar (36)
Gratis verzending!
ook beschikbaar bij
NL centralpoint.nl

Aston Seca / Mediaguard CI module kenmerken

De module is geschikt voor het decoderen van Nederlandse en Belgische zenders van Canal Digitaal en TV Vlaanderen i.c.m. een optionele smartcard.

Aston Seca / Mediaguard CI module specificaties

Technische details
Soort Digitaal
Type Satellietontvanger
Technische details
Kanalen Geen
Type Ontvanger Common Interface

Aston Seca / Mediaguard CI moduleop Youtube

Plaats nu uw video op de site van Centralpoint.be

Heeft u een video van dit product op Youtube staan of gespot? Plaats hem dan nu op de site van Centralpoint.be. Lees meer

Plaats YouTube video

Deze video's staan op YouTube. Ze zijn met zorg voor u geselecteerd, voor de juistheid en volledigheid van de informatie in de YouTube video's kan door Centralpoint.be helaas niet worden ingestaan. Op het gebruik van de video's zijn de gebruiksvoorwaarden van YouTube van toepassing.

Seca / Mediaguard CI module
Aston
116,- EUR
De module is geschikt voor het decoderen van Nederlandse en Belgische zenders van Canal Digitaal en TV Vlaanderen i.c.m. een optionele smartcard.
AstonSeca / Mediaguard CI module AstonSeca / Mediaguard CI module

Op dit moment zijn er nog geen reviews beschikbaar. Klik hieronder op de link om een review achter te laten. U maakt ieder kwartaal kans op een waardebon t.w.v. €100!

Schrijf een beoordeling

Acties

GRATIS DYMO LabelWriter 450 bij 3 label rollen van DYMO

GRATIS DYMO LabelWriter 450 bij 3 label rollen van DYMO Dankzij deze DYMO actie is het voor u mogelijk om dergelijke producten aan te schaffen voor een zeer scherpe en aantrekkelijke prijs. Ontvang namelijk van 1 oktober 2014 tot en met 31 december 2014 een GRATIS DYMO LabelWriter 450 bij aankoop van 3 rollen etiketten. Dit allemaal wordt u in één eenvoudig te bestellen bundel aangeboden. Dankzij deze geweldige actie van DYMO bent u in één keer klaar om mooie labels te printen en direct te versturen. Zorg dat u er snel bij bent, want deze actie is geldig zolang de voorraad strekt, OP=OP.

Aanmelden

Centralpoint.be Nieuwsbrief

Alles als eerste weten? Schrijf u nu in op de nieuwsbrief. U krijgt iedere week een e-mail met daarin de beste exclusieve acties en de nieuwste producten.

Aanmelden