€ 0,-
Winkelwagen

Apple Battery Charger Oplader - Wit

Code produit: MC500ZM/A  |  EAN/CUP : 0885909382439

30,- hors TVA
36,30 TVA comprise
Date prévue de l'action:
Délai de livraison inconnu
Livraison gratuite!

Partagez votre avis afin d'aider nos autres clients à faire le meilleur choix.

Catégorie: Batterij-opladers

Provisoirement épuisé

Date prévue de l'action:

Délai de livraison inconnu

Recevez un message dès que le produit est en stock

Informations

Description du produit

Apple Battery Charger Oplader - Wit caractéristiques

Battery Charger

Apple MC500ZM/A, Nikkel-Metaalhydride (NiMH), AA, Batterijen meegeleverd

Een slimmere manier om je batterijen op te laden. De gladde, compacte Apple Battery Charger is helemaal gericht op efficiënt laden. Hij is geoptimaliseerd voor door Apple geleverde batterijen maar werkt ook met NiMH-AA-batterijen van andere fabrikanten. Ook heeft de batterijlader een functie die automatisch het stroomverbruik reduceert zodra je batterijen zijn opgeladen. Met de Apple Battery Charger hoef je je dan ook geen zorgen te maken over energieverspilling.

Geheel opgeladen geleverd. En nog meer. Iedere Apple Battery Charger wordt geleverd met zes NiMH-batterijen: twee voor je toetsenbord, twee voor je muis of trackpad en twee om op te laden. Deze duurzame batterijen hebben niet alleen een gebruiksduur van tot tien jaar, ze houden tevens hun lading ongelofelijk lang vast. Dus heb je altijd stroom.

Meer lading. Minder verspilling. De Apple Battery Charger trekt een van de laagste hoeveelheden stand-by elektriciteit (of "sluipverbruik") in vergelijking met soortgelijke laders op de markt. Dat is de energie die de meeste laders blijven gebruiken nadat de batterijen volledig zijn opgeladen. In tegenstelling tot andere laders detecteert de Apple Battery Charger wanneer een laadcyclus voltooid is, en verlaagt hij het stroomverbruik naar 30 milliwatt. Dit is meer dan tien keer zo goed als het gemiddelde in de branche.

Beter voor het milieu. Met de Apple Battery Charger hoef je nu niet langer batterijen te kopen, verzamelen en elke paar maanden recyclen. De lader werkt snel en efficiënt. Zodra de batterijen zijn opgeladen verbruikt hij minder stroom dan vele soortgelijke laders op de markt.