€ 0,-
Winkelwagen

Epson WorkForce Pro WF-C529RDW Inkjet printer - Zwart,Cyaan,Magenta,Geel

Code produit: C11CG79401

831,- hors TVA
1.005,51 TVA comprise
Recupel € 0,12
En stock (1)
Livraison:
1 werkdag
Livraison gratuite!

Partagez votre avis afin d'aider nos autres clients à faire le meilleur choix.

Catégorie: Inkjetprinters
  • Kleur
  • Maximale resolutie 4800 x 1200 DPI
  • Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) 34 ppm
  • Wifi

Informations

Description du produit

Epson WorkForce Pro WF-C529RDW Inkjet printer - Zwart,Cyaan,Magenta,Geel caractéristiques

WorkForce Pro WF-C529RDW

Epson WorkForce Pro WF-C529RDW, Kleur, 4800 x 1200 DPI, A4, 50000 pagina's per maand, 34 ppm, Duplex printen

Lage bedrijfskosten Inktpatronen met hoog rendement zorgen ervoor dat u minder vaak toner hoeft te bestellen, dat printkosten voorspelbaar zijn en dat de TCO omlaag gaat. Dankzij de inkjettechnologie hoeft u minder vaak onderdelen te vervangen, zodat verborgen onderhouds- en storingskosten tot een minimum worden beperkt.

Hoge productiviteit De productiviteit blijft hoog door een eerste pagina die snel wordt afgedrukt (First Page Out Time) vanuit Ready-modus binnen 4,8 seconden in zwart-wit en binnen 5,3 seconden in kleur, printsnelheden tot 24 ppm in kleur en zwart-wit (ISO-snelheid). Een verbeterde duurzaamheid van wel 240.000 pagina's zorgt ervoor dat u meer en langer kunt blijven printen. Omdat de maximale papiercapaciteit 1.330 vellen bedraagt, bent u minder tijd kwijt aan het hervullen van papier.

Lage milieubelasting Onze inkjettechnologie is niet alleen sneller, maar verbruikt ook minder warmte. Hierdoor wordt de milieubelasting tijdens het printen lager dankzij een energiezuinige oplossing met veel minder verbruiksmateriaal. Het hoge inktrendement betekent minder materiaalafval (en dus minder tonerstof en uitstoot van ozongas).

Ontwikkeld voor zakelijk gebruik De WF-C529RDTW is een van de weinige monofunctionele zakelijke A4-printers die veilig Follow-me-printen met Epson Print Admin biedt.