• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • 5 Back to Work tips om na de vakantie weer aan het werk te gaan

  Nieuwsbericht geplaatst op 24-08-2016 in de categorie Hardware

  Na de vakantie weer aan het werk gaan is voor veel mensen een domper. De mailbox zit vol ongelezen e-mails, vergaderingen komen er weer aan en vroeg opstaan moet ook weer gebeuren. Met de vijf onderstaande Back to Work tips wordt de overgang tussen vakantie en werk gemakkelijker en bent u in no-time weer vrolijk en productief aan de slag.

  1. Plan een extra vrije dag na de vakantie

  De overgang tussen vakantie en werk is meestal te kort. Zondag terugkomen en maandag weer werken is niet slim. U kunt beter een of twee dagen langer vrij nemen of eerder terug komen, zodat u nog tijd heeft om uw koffer uit te pakken, boodschappen te doen en uit te rusten van uw vakantie.

  Zo heeft u ook gelijk tijd om de avond voor u weer naar kantoor gaat uw e-mails te organiseren. Mails waarop u geen actie hoeft te ondernemen, kunnen gelijk weg. Mails waar u wel iets mee moet doen, blijven netjes wachten tot uw eerste of tweede werkdag na de vakantie.

  2. Laat uw out-of-office nog aan staan

  De eerste werkdag na de vakantie is meestal een gekkenhuis. Collega's vragen hoe de vakantie was en er staan nog mails te wachten naar aanleiding van de vorige Back to Work tip. Laat uw out-of-office melding een dag langer aan staan en met verwacht niet direct een antwoord op nieuwe e-mails.

  Blokkeer de dag ook in uw agenda. Dan is de kans klein dat u deze dag bij een vergadering hoeft aan te schuiven. Zo heeft u rustig de tijd om weer aan het werkende leven te wennen.

  3. Begin rustig na uw vakantie

  Omdat u tijdens uw vakantie veel gemist hebt, bent u misschien geneigd om deze tijd weer in te halen door extra hard te werken en langer op kantoor te blijven. Slecht idee. U kunt beter rustig aan beginnen. Weer op schema zijn na vakantie mag best een paar dagen duren. Ga ook op tijd naar huis, dan heeft u s 'avonds nog tijd voor ontspanning.

  4. Maak leuke plannen en blijf in de vakantiesfeer

  U heeft de hele vakantie ontspannen en leuke dingen gedaan met vrienden of familie. Eenmaal aan het werk, hoeft dit natuurlijk niet direct op te houden. Plan een leuk avondje weg of doe iets anders gezelligs, zoals een volgende vakantiebestemming uitkiezen. Zo houdt u de vakantiesfeer nog een beetje vast. Dit maakt de transitie van vakantie naar werk een stuk eenvoudiger.

  5. Verander iets aan uw werkplek

  Op vakantie ervaart u allemaal leuke nieuwe dingen, maar daarna komt u weer op dezelfde saaie werkplek terecht. Verander hier eens iets aan. Lijst een mooie vakantiefoto in en zet hem op uw bureau, hang een ander schilderij in uw kantoor of deel uw bureau anders in. Zo heeft u een nieuwe, frisse start.

  Back to Work aanbiedingen

  Misschien kunt u wel een nieuwe pc of laptop gebruiken, zijn uw monitor en printer aan vervanging toe of heeft uw netwerk een upgrade nodig. Centralpoint.nl heeft de beste Back to Work aanbiedingen voor u geselecteerd, zodat u na de vakantie voordelig aan het werk kunt met up-to-date apparatuur.

  ?

  Youtube

  5 Tips To Get You Back To Work After Vacation

  Toegevoegd: 2015-07-28 20:39:27
  Van: Forbes
  Bekeken: 2635

  Get Back To Work: Jump Start your Productivity, Refine your To-Do List, and Move to the Cloud!

  Toegevoegd: 2011-09-05 04:08:02
  Van: Lifehacker
  Bekeken: 45659

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder