• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Dit nieuwsbericht is langer dan een jaar oud. Hou er rekening mee dat de inhoud van deze pagina mogelijk is verouderd. Bent u opzoek naar actueel nieuws en aanbiedingen, bezoek dan het Centralpoint.be nieuws- en aanbiedingenoverzicht.

  Bespaar met de Conserve Smart AV!

  Nieuwsbericht geplaatst op 21-08-2012 in de categorie Hardware

  Automatisch energie besparen met de Conserve Smart AV


  Auto-Off-spanningsbeveiliger

  - Zes apparaten automatisch uit- en aanzetten door de TV uit- of in te schakelen- Automatisch sluipverbruik verminderen

  De spanningsbeveiliger gaat uit zodra u uw tv uitzet.

  De elektronische apparaten in uw woning blijven energie verbruiken, zelfs als ze zijn uitgeschakeld. De randapparaten die onderdeel uitmaken van uw home-entertainmentsysteem, blijven vaak ingeschakeld, terwijl ze niet gebruikt worden. Dit kost u gemiddeld € 70 per jaar*. De Smart AV helpt energieverspilling te voorkomen en zorgt daarmee voor een lagere energierekening.

  Met een knop regelt u alles.

  Voortaan regelt u de stroomtoevoer naar uw hele entertainmentsysteem met een druk op de knop: de aan/uit-knop op de afstandsbediening van uw televisie.

  Slimme voeding.

  Het hoofdstopcontact weet wanneer uw televisie aan of uit is. Op basis daarvan krijgen de vijf stopcontacten voor uw andere AV-apparatuur stroom of geen stroom. Twee stopcontacten worden niet meegeschakeld. Hierop kunt u apparaten aansluiten die altijd stroom nodig hebben, zoals digitale videorecorders. Dat is pas slim omgaan met stroom.De Conserve Smart AV is te bestellen op Centralpoint.be.

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder