• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Bestel nu de totaal nieuwe Sonos PLAY:5

  Nieuwsbericht geplaatst op 02-12-2015 in de categorie Home Entertainment

  De totaal nieuwe PLAY:5 is vanaf nu te bewonderen bij Centralpoint.be. De nieuwe PLAY:5 is compleet opnieuw ontworpen en voorzien van touchknoppen. De PLAY:5 is de ultieme Smart Speaker die muziek streamt zoals nooit tevoren. De nieuwe Sonos speaker is nu nog eenvoudiger te bedienen via touch en swipe. Gun uzelf de ultieme luisterbeleving. De gloednieuwe Sonos speaker is nu verkrijgbaar bij Centralpoint.be in zwart of wit.

  Nieuwe PLAY:5 met subliem geluid en touch

  De Sonos PLAY:5 speaker is zowel van binnen als buiten opnieuw ontworpen. De nieuwe speaker bevat zes state-of-the-art digitale versterkers gekoppeld aan zes speakers, drie tweeters en drie midwoofers. Elk instrument, elke stem, elk detail is duidelijk hoorbaar, zuiver en precies. Het aantal antennes in de speaker is ook verdubbeld van drie naar zes voor een betere verbinding. De ingebouwde bewegingssensor weet hoe u de speaker heeft neergezet en past daar de bedieningsknoppen op aan. Zet u de PLAY:5 op z’n kant, dan zal het geluid wat meer naar voren zijn gericht, terwijl u bij een liggende PLAY:5 een bredere verspreiding van het geluid krijgt. Plaats twee PLAY:5 speakers naast elkaar voor een betere stereobeleving en een intenser, kamervullend geluid. Ook kan de PLAY:5 in combinatie met de PLAYBAR en SUB een home cinema-opstelling vormen.

  Trueplay voor iOS-apparaten

  Trueplay zorgt dat u muziek te horen krijgt zoals de artiest het bedoeld heeft: met alle liefde en passie die erin is gestoken. Dit voelt u in elke noot terug. Waar u ook bent. Trueplay meet de akoestiek van de kamer, waaronder de grootte, vorm en inrichting. PLAY:5 wordt zo getuned dat uw favoriete muziek glashelder klinkt, waar u de speaker ook neerzet. De microfoon van de iPhone of iPad vangt het geluid op en de Sonos-speaker stemt vervolgens het geluid af op de ruimte. U vindt Trueplay in de app. U zult er echter wel een iOS-apparaat voor moeten hebben, want dat is het enige platform dat momenteel wordt ondersteund.

  Bekijk producten

  Youtube

  Sonos' new Play 5 is a bigger, sleeker, better sounding speaker

  Toegevoegd: 2015-09-29 15:39:57
  Van: CNET
  Bekeken: 120894

  Introducing Sonos Trueplay feat. Ratatat “Cream On Chrome”

  Toegevoegd: 2015-09-29 04:00:33
  Van: Sonos
  Bekeken: 222407

  Sonos draagbare luidsprekers: Play:5 wit
   De ultieme Smart Speaker die muziek
   streamt zoals nooit
   tevoren. Glashelder. Perfect
   geluid. Je hoort én voelt alle emotie
   en energie die de artiest in de opname
   heeft gestoken. Daardoor ervaar je jouw
   favoriete muziek nog...
  478,51 excl. btw
  579,- incl. btw
  Voorraad16
  Sonos : Play:5 zwart
   De ultieme Smart Speaker die muziek
   streamt zoals nooit
   tevoren. Glashelder. Perfect
   geluid. Je hoort én voelt alle emotie
   en energie die de artiest in de opname
   heeft gestoken. Daardoor ervaar je jouw
   favoriete muziek nog...
  478,51 excl. btw
  579,- incl. btw
  Voorraad17
  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder