• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Centralpoint.be als 1 van slechts 7 webshops algemene voorwaarden op orde

  Nieuwsbericht geplaatst op 14-07-2015 in de categorie Hardware

  Stichting Test-Aankoop van het European Consumer Centre deed onderzoek onder 56 grote Belgische webshops. Gekeken werd er hoe het staat met de algemene verkoopvoorwaarden en de voorwaarden rondom het herroepingsrecht. Centralpoint.be scoorde daarbij als 1 van de slechts 7 webshops de maximumscore van 5 sterren!

  Centralpoint.be is transparant

  Centralpoint.be scoorde maximaal op alle punten waar in het onderzoek naar gekeken is. Het modelformulier van herroepingsrecht bijvoorbeeld, dat sinds 31 mei 2014 verplicht is, is op Centralpoint.be snel te vinden. Iets wat op veel andere websites niet het geval was of zelfs volledig ontbrak. Centralpoint.be kwam daarnaast als zeer betrouwbaar uit de bus op o.a. het gebied van betalingsmethoden, terugbetaling, ontvangst van het bestelde product en voorziening van informatie op de website.

  Wij houden van duidelijkheid

  “Wij besteden veel aandacht aan onze klantenservice en algemene voorwaarden en het goed op orde houden daarvan. Om daar op deze wijze erkenning voor te krijgen vanuit Test-Aankoop is natuurlijk een fijne bevestiging”, zegt Martijn Zey, country manager bij centralpoint.be. “Wij zullen continu ons best blijven doen om die betrouwbare en transparante IT-partner te zijn voor heel zakelijk België.”

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder