€ 0,-
Winkelwagen

Datalogic Memor 10, Memor K en Memor 1: Durf slim te zijn

Nieuwsbericht bijgewerkt op 11/29/2021 in de categorie Hardware

Datalogic’s Memor assortiment bestaat uit drie veelzijdige PDA’s die in verschillende toepassingen gebruikt kunnen worden. Deze compacte maar krachtige toestellen zijn enorm welkom in zowel de retail, distributie als healtcare sector. De geavanceerde functies van de Memor 10, K en 1 verbeteren uw prestaties en zorgen voor een goede workflow. Bekijk alle specificaties van deze handige PDA’s hieronder en bestel nu bij Dustin.

Memor 10 PDA

De Memor 10 PDA brengt het vermogen en de prestaties van een smartphone met de gebruiksvriendelijke ervaring van Android in een slank en compact toestel met een geïntegreerde 2D-imager. Het bevat ook Datalogic's eerste draadloos oplaadsysteem voor betrouwbaar opladen, samen met een verwisselbare batterij voor het beste gebruik.

Dit apparaat is ook uitgerust met een octa-core platform en Android 9 (vanaf november Android 10) met Google Mobile Services. Deze specificaties hebben geleid tot de ondersteuning door Google, die de Memor 10 PDA erkende als een van de eerste mobiele computers die deelneemt aan hun 'Android Enterprise Recommended'-programma voor robuuste apparaten. De Memor 10 PDA is ook beschikbaar in een Healthcare-versie die dezelfde kenmerken heeft met een reinigbare behuizing en speciale accessoires.

Memor 1 PDA

De Memor 1 is uitgerust met een krachtig Qualcomm® Snapdragon™-platform en beschikt over Android™ 8.1 (Oreo) met Google Mobile Services (GMS). De Memor 1 heeft twee vormfactoren: een handheld-versie die lijkt op een robuuste smartphone en een pistoogrip-versie met een comfortabele trekker om de hele dag te scannen. Dankzij de robuuste behuizing kan dit apparaat in vrijwel elke toepassing worden gebruikt.

Dankzij een ultramoderne draadloze oplaadtechnologie zijn er geen reinigingscontacten meer nodig op het apparaat en de houders. Dit verlaagt de ondersteuningskosten drastisch en verhoogt de betrouwbaarheid. Het Memor 1-apparaat kan ook worden gebruikt als telefoon of PTT-apparaat met Voice over Internet Protocol (VoIP), waarbij uw Wi-Fi-netwerk wordt gebruikt voor communicatie.

Memor K PDA

Of het nu gaat om assistentie bij de verkoop op de werkvloer of bij de ontvangst van goederen in het magazijn: met de Memor K van Datalogic leg je gegevens binnen enkele klikken vast. Deze gebruiksvriendelijke mobiele computer met Android biedt stevigheid, kracht en prestaties in het formaat van een smartphone.

Moeiteloos te gebruiken in elke omgeving

De Memor K PDA is uitgerust met een 2 GHz octa-core processor, Android™ 9-besturingssysteem en 3GB geheugen. Toch meer geheugen nodig? Maak dan gebruik van de micro SD-geheugenkaartslot voor maximaal 64 GB extra geheugen. Dit krachtige device past eenvoudig in uw broekzak en is moeiteloos te gebruiken in elke omgeving. Het bekijken en gebruiken van apps gaat eenvoudig via het grote 4-inch scherm. Het toetsenbord is uitgerust met achtergrondverlichting en zachte toetsen, zodat informatie snel ingetypt kan worden. Daarnaast beschikt de PDA over een stevige IP54-bescherming met een valweerstand van 1,2 m.

De 8 MP-camera aan de achterkant van het device is handig voor het vastleggen van foto's en documenten, bijvoorbeeld voor bewijs van herstellingen, beschadigde producten/verpakkingen, bewijs van onderhoud en de staat van activa. Daarbij is gegevensoverdracht via een Ethernet-kabel niet nodig, de Memor K heeft ingebouwde snelle Wi-Fi 802.11ac.