€ 0,-
Winkelwagen

De draagbare SSD van Kingston Technology levert razendsnelle prestaties

Nieuwsbericht bijgewerkt op 11/30/2021 in de categorie Hardware

Verhoog je prestaties en capaciteit met de draagbare SSD XS2000 van Kingston Technology. Deze externe schijf levert een supersnelle capaciteit tot 2 TB voor afbeeldingen met hoge resolutie, 8K video’s en grote documenten. Met een toonaangevende lees-en schrijfsnelheden tot wel 2.000MB/s1 staat al je data in no time op een veilige plek. Nu verkrijgbaar bij Dustin.

De XS2000 Draagbare SSD van Kingston gebruikt USB 3.2 Gen 2x2-snelheden om prestaties van de volgende generatie te leveren in een compacte, externe schijf. De XS2000 levert razendsnelle doorvoersnelheden tot 2.000MB/s1 en maakt daarmee hogere productiviteit met weinig onderbrekingen mogelijk. De XS2000 biedt snelle opslagopties tot 2 TB2 om razendsnel afbeeldingen met een hoge resolutie, 8K-video's en grote documenten te offloaden en te bewerken.

De schijf kan ook in de toekomst aan de opslagvereisten blijven voldoen en is direct compatibel met de meeste apparaten. Dankzij de USB Type-C-aansluiting3 hebben contentmakers overal op een pc of mobiel apparaat toegang tot hun gegevens. De XS2000 wordt geleverd met een afneembare, verstevigde hoes en heeft een IP55-classificatie4 voor stof- en waterbestendigheid, waardoor de schijf perfect is voor fotoshoots op locatie, avonturen en andere werk- en privéprojecten.