• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Dit nieuwsbericht is langer dan een jaar oud. Hou er rekening mee dat de inhoud van deze pagina mogelijk is verouderd. Bent u opzoek naar actueel nieuws en aanbiedingen, bezoek dan het Centralpoint.be nieuws- en aanbiedingenoverzicht.

  De intelligente weegschaal van Withings

  Nieuwsbericht geplaatst op 12-12-2012 in de categorie Hardware

  Centralpoint.be heeft de intelligente weegschaal van Withings nu uit voorraad leverbaar. Deze weegschaal is een interface voor al uw gegevens. Dus wacht niet langer en schaf deze intelligente weegschaal nu aan bij Centralpoint.be.

  Elke keer dat u weegt, bepaalt de weesgchaal uw vet- en vetvrije massa. Hierdoor kunt u zich concentreren op de oorsprong van uw gewichtsvariatie. Het webdashboard biedt u een overzichtelijk gepresenteerde grafische representatie met behulp van een tijdlijn, waarop u kunt inzoomen op een periode naar keuze. Hierdoor kunt u op intuïtieve wijze de evolutie van uw fysieke gesteldheid in de gaten houden. Het online dashboard is een uitbreiding van uw weegschaal. Vanuit elke browser, of vanuit een gratis applicatie voor uw iPhone of iPad kunt u, op een veilige afgeschermde wijze, te allen tijde de door uw weegschaal gemeten waarden overzichtelijk bekijken.De weegschaal is zeer accuraat. Het dashboard neemt deze gegevens exact over en reproduceert derhalve dezelfde nauwkeurigheid. Klik op het label van een meting en bekijk nauwkeurig uw gewicht, vetmassa en vetvrije massa. Vervolgens wordt de (BMI) (Body Mass Index) getoond in relatie tot de ideale situatie behorende bij uw persoonlijke profiel. De weegschaal is voor de hele familie, en met het dashboard kunt u maximaal 8 gebruikers beheren. U kunt de groei van uw kinderen direct in uw interface bekijken zodat u hun gezondheid in de gaten kunt houden.

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder