€ 0,-
Winkelwagen

De MSI Summit Series brengt een nieuwe klasse productiviteit

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

De MSI Summit Series notebooks zijn speciaal ontworpen om zakelijk laptopgebruik naar een hoger niveau te tillen.

We werken steeds meer thuis of op afstand. Een draagbare, krachtige en multifunctionele laptop is dan ook een perfect hulpmiddel voor een flexibele kantooropstelling en werken op afstand. MSI Summit Series laptops bieden compromisloze prestaties door het gebruik van de nieuwste 11de Gen. Intel® Core™ processoren. Deze Laptops worden geheel ontworpen en geproduceerd in eigen fabriek, waar hoogwaardige bouwkwaliteit en optimalisatie de standaard is.

Om uw workflow te optimaliseren zijn MSI Summit Series notebooks uitgerust met PCIe Gen.4 SSD en Wi-Fi 6E, waarmee de netwerksnelheid en -prestaties aanzienlijk worden verbeterd, met een veel grotere bandbreedte zonder storing van andere draadloze apparaten.

Optimale prestatie en bescherming

Verbeterde beveiliging en gemakkelijk te beheren, zelfs voor Cloud-based en virtuele bedrijven. De MSI Summit Series komt specifiek tegemoet aan zakelijke behoeften met innovaties op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid. Uw partner voor zakelijke groei is gearriveerd.

  • Enterprise-beveiliging (TPM2.0)
  • MLT-STD-810G Grade Duurzaamheid
  • Gemakkelijk te managen voor IT
  • Quick Boot met PCIe Gen4 SSD

Technologie gecombineerd met esthetisch design

Naast de nieuwe standaard in hardware tilt ook het esthetische ontwerp van de MSI Summit Series u naar een nieuwe klasse. De nieuwe MSI Summit E13Flip 2-in-1 converteerbare laptops brengen de perfecte ontwerpsleutel "Golden Ratio", doordat het scherm is uitgebreid van 16: 9 naar 16:10. Hierdoor wordt het zichtbare gebied 10% groter, waardoor er meer ruimte is voor informatie terwijl er minder wordt gescrold. Daarnaast wordt met de MSI Pen in de hand het maken van aantekeningen of schrijven een natuurlijke en intuïtieve manier om gevoelens en ideeën uit te drukken.

Kortom

De MSI Summit Series Notebooks, uitgerust met ongekende prestaties, beveiliging op bedrijfsniveau en uitstekende esthetische ontwerpen zullen alle comfort en productiviteit aanzienlijk verbeteren. Bestel uw MSI Summit notebook nu.