• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • De nieuwe dLAN 550+ van Devolo eind augustus verkrijgbaar bij Centralpoint.be

  Nieuwsbericht geplaatst op 21-07-2014 in de categorie Netwerken

  De dLAN 550+ brengt devolo’s bekroonde range+-technologie naar de 500 Mbps-categorie. Voor de beste ervaring met uw thuisnetwerk maakt deze technologie ook gebruik van het stroomnetwerk voor Powerline-datacommunicatie. Dat leidt tot betere prestaties en een groter bereik. Daarnaast beschikt de dLAN-adapter over twee LAN-poorten en een geïntegreerd stopcontact. Computers, consumentenelektronica met internetverbinding en smart home-technologieën zijn zo rechtstreeks aan te sluiten zonder dat u daarvoor een stopcontact hoeft vrij te houden.


  Sluit elke kamer snel en eenvoudig aan op internet

  Nu overal internet in huis: dLAN Powerline maakt thuisnetwerken ontzettend makkelijk. De dLAN 550+ verandert elk stopcontact in huis in een internetverbinding. Ideaal voor de nieuwe generatie breedband-internetverbindingen, IPTV-transmissie en Voice over IP.

  Eenvoudige installatie zonder computer

  Om dLAN Powerline te installeren, heeft u geen speciale technische kennis of een computer nodig. Verbind gewoon de eerste adapter met de router; extra adapters zorgen voor de verbinding met de apparaten in de gewenste kamers. De snelle, stabiele en veilige verbinding wordt eenvoudig gerealiseerd door een knop in te drukken als alle adapters in het stopcontact zitten. Veilige versleuteling biedt betrouwbare bescherming tegen ongeautoriseerde toegang tot de data in uw thuisnetwerk.

  devolo range+-technologie voor nog betere prestaties en een nog groter bereik

  devolo heeft zijn dLAN 550 duo+ uitgerust met de range+-technologie die al meerdere prijzen heeft gewonnen. Vorige Powerline-adapters verstuurden data alleen via de fase- en neutrale geleider. Range+-technologie maakt ook gebruik van het stroomnetwerk voor datacommunicatie. De door devolo gepatenteerde koppelingsmethode biedt ook betere prestaties: zowel de transmissiecapaciteit als het bereik nemen aanzienlijk toe. Dit zorgt voor een betrouwbare, uitstekende internetverbinding in elke kamer van uw huis.

  dLAN 550 duo+ met twee LAN-poorten en geïntegreerd stopcontact

  De dLAN 550 duo+ is uitgerust met twee LAN-poorten. Dit maakt het mogelijk twee digitale devices rechtstreeks met de adapter te verbinden zonder dat u een switch nodig heeft. Dankzij het geïntegreerde stopcontact gaan er in de kamer geen bruikbare stopcontacten verloren. De adapter heeft ook een ingebouwde netfilter die datatransmissie verder optimaliseert, en een kinderbeveiliging.

  Bekijk producten
  Devolo powerline adapter: dLAN 550 duo+ - Wit
   Devolo dLAN 550 duo+.
   Overdrachtssnelheid (max): 500 Mbit/s,
   Netwerkstandaard: IEEE 802.3,IEEE
   802.3ab,IEEE 802.3u,IEEE 802.3x,
   Interfacetype Ethernet LAN: Fast
   Ethernet. Typisch stroomverbruik: 2,6 W,
   Stroomverbruik (in...
  46,- excl. btw
  55,66 incl. btw
  Voorraad167
  Devolo powerline adapter: dLAN 550 duo+ Starter Kit - Wit
   Devolo dLAN 550 duo+ Starter Kit.
   Overdrachtssnelheid (max): 500 Mbit/s,
   Netwerkstandaard: IEEE 802.3,IEEE
   802.3ab,IEEE 802.3az,IEEE 802.3u,IEEE
   802.3x, Interfacetype Ethernet LAN: Fast
   Ethernet. Typisch stroomverbruik: 2,6
   W,...
  67,- excl. btw
  81,07 incl. btw
  Voorraad464
  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder