• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Dit nieuwsbericht is langer dan een jaar oud. Hou er rekening mee dat de inhoud van deze pagina mogelijk is verouderd. Bent u opzoek naar actueel nieuws en aanbiedingen, bezoek dan het Centralpoint.be nieuws- en aanbiedingenoverzicht.

  De QNAS QGenie is een draagbare NAS met diverse handige functies

  Nieuwsbericht geplaatst op 28-08-2014 in de categorie Hardware

  QGenie levert door het dunne en lichte ontwerp, een draagbaar NAS-systeem voor het draadloos onderweg opslaan, back-uppen en delen van bestanden. Dankzij de grote energiecapaciteit van 3000mAh kan QGenie ook fungeren als draadloos toegangspunt (AP - 'Access Point') voor het delen van de toegang tot Internet, en tevens als een energievoorraad voor het opladen van uw mobiele apparatuur waardoor u een mobiele persoonlijke cloud kunt creeren, en onderweg meer plezier van uw apparaten hebt. QGenie stelt u tevens in staat om uw telefoongids te back-uppen en op te halen vanuit Android en iOS apparaten, waardoor voor u belangrijke data beschermd wordt tegen verlies.

  Vergroot de opslag voor uw mobiele apparaten

  Het handige QGenie is een goed mobiel NAS-systeem waarmee u uw opslagruimte voor mobiele apparaten met een beperkte opslagruimte draadloos flexibel kunt uitbreiden. U kunt eenvoudig foto's en documenten back-uppen naar QGenie en ruimte te maken voor apps of nieuwe bestanden, foto's en video's op uw mobiele apparaten. Bovendien kunt u ook uw favoriete HD-films opslaan op QGenie en er altijd en overal draadloos naar kijken op uw mobiele apparaten.

  Persoonlijke cloud

  QGenie kan met een druk op de schuifknop worden geactiveerd, waardoor u in staat bent om een grote collectie bestanden te gebruiken en te delen via een unieke Wi-Fi SSID. Met de ingebouwde myQNAPcloud service hebt u toegang tot alle in QGenie opgeslagen bestanden terwijl u onderweg bent. Dankzij het zakformaat kunt u de QGenie overal mee naar toe nemen en via de Qfile mobiele app genieten van al uw priv mediacollecties. Volledig opgeladen kan QGenie langer dan 10 uren functioneren. Meer dan genoeg voor het gemiddelde gebruik dagelijks.

  Telefoongids back-uppen

  QGenie heeft een gebruiksvriendelijke oplossing om de contactpersonen in uw Android en iOS apparaten te back-uppen, en altijd de mogelijkheid om ze te herstellen met behulp van de Qfile mobiele app. Nu hoeft niet meer bang te zijn voor het verliezen van belangrijke contactpersonen als uw telefoon wordt gestolen of verloren raakt. Tevens is het uitstekend geschikt om te voorkomen dat u alle namen en telefoonnummers van uw vrienden met de hand moet invoeren in uw nieuwe mobiele telefoon.

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder