• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • De Sonos BOOST is klein formaat, maar groot in draadloze prestaties

  Nieuwsbericht geplaatst op 15-10-2014 in de categorie Hardware

  Het WiFi netwerk kan overbelast raken door bijvoorbeeld het streamen van films, het surfen op het web of, niet te vergeten, de grote hoeveelheid draadloze apparaten in huis. Als oplossing hiervoor kun je van SONOS Net, onze eigen draadloze netwerk, gebruik maken. De SONOS BOOST biedt toegang tot dit netwerk en zorgt voor een onverstoorbaar draadloos bereik zelfs in de meest afgelegen kamer van je huis, om zo de unieke SONOS luisterervaring zonder onderbrekingen te blijven ervaren. BOOST biedt je Sonos-systeem een draadloze prestatie op bedrijfsniveau voor een ongeëvenaarde betrouwbaarheid in elke situatie. BOOST voorkomt interferentie en verhoogt je bereik zodat je zoveel als je maar wilt kunt streamen, surfen en gamen. Je mist geen enkele beat, zelfs in huizen waar draadloze verbindingsproblemen zijn.


  Onverstoorbaar draadloos bereik

  BOOST is het krachtigste draadloze product dat we ooit hebben gemaakt en biedt een draadloos zendvermogen dat vergelijkbaar is met de dure WiFi-routers die doorgaans in grote kantoren en op bedrijfscampussen worden gebruikt. BOOST heeft drie draadloze antennes die het signaal 360 graden uitstralen dwars door muren en plafonds. Voor een feilloos ontvangst zelfs in de meest afgelegen kamer van je huis. BOOST neutraliseert interferentie van andere draadloze apparaten, zoals draadloze telefoons, babyfoons en huishoudelijke apparaten, die je draadloze netwerk kunnen verstoren.

  BOOST voor de ultieme home cinema ervaring

  Wil je een home cinema ervaring? Dan is een BOOST noodzakelijk om de PLAYBAR draadloos met de SUB of achterspeakers te gebruiken. Het eigen draadloze Sonos-netwerk is nodig voor de extreem lage latentie tussen PLAYBAR en SUB of achterspeakers, zodat je geen lipsync-vertragingen ervaart als je naar je favoriete televisieprogramma of film kijkt.

  Bekijk producten

  Youtube

  SONOS BOOST (NL)

  Toegevoegd: 2014-10-16 00:03:58
  Van: Sonos
  Bekeken: 4888

  Sonos TV Commercial - PLAYBAR Gold

  Toegevoegd: 2014-10-12 16:07:41
  Van: Sonos
  Bekeken: 153550

  Sonos wifi-versterker: BOOST - Wit
  (BOOSTEU1)
   Klein in maat. Groot in draadloze prestatie Het WiFi netwerk kan overbelast raken door bijvoorbeeld het streamen van films, het surfen op het web of, niet te vergeten, de grote hoeveelheid draadloze apparaten in huis. Als oplossing hiervoor kun je van SONOS Net, onze eigen draadloze netwerk, gebruik maken. De SONOS BOOST biedt toegang tot dit netwerk en zorgt voor een onverstoorbaar draadloos bereik zelfs in de meest afgelegen kamer van je huis, om zo de unieke SONOS luisterervaring zonder...
  98,35 excl. btw
  119,- incl. btw
  Voorraad5
  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder