• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • De Western Digital RED familie breidt uit!

  Nieuwsbericht geplaatst op 10-11-2014 in de categorie Hardware

  Waardeer vandaag nog op naar de nieuwste generatie WD Red NAS-harde schijven, nu verkrijgbaar tot 6 TB. WD Red ondersteunt dankzij NASware 3.0T nu kleine NAS-systemen met 1 tot 8 posities, zodat de stationscompatibiliteit en -betrouwbaarheid nog verder toenemen. De WD Red-familie is specifiek ontworpen met het oog op MKB-klanten, maar is nu uitgebreid met WD Red Pro, verkrijgbaar voor middelgrote tot grote NAS-omgevingen met 8 tot 16 posities.


  WD Red breidt uit

  De succesformule heeft WD Red laten groeien naar de hoogst mogelijke capaciteiten. WD biedt een nog breder, uitgebreider palet aan NAS-oplossingen voor klanten met capaciteiten tot 6 TB, variërend van 1 tot 16 posities. De WD Red-familie is uitgebreid.

  NASware groeit naar 3.0

  NASware 3.0 is gebaseerd op inspanningen om de best mogelijke NAS-ervaring te bieden en breidt de belofte uit met verdere optimalisatie van WD Red voor de NAS-omgeving met toegevoegde ondersteuning voor 6 tot 8 NAS-posities. WD Red ondersteunt dankzij NASware 3.0 nu kleine NAS-systemen van 1 tot 8 posities, zodat stationscompatibiliteit en -betrouwbaarheid nog verder toenemen. Met een totale capaciteit van 48 TB in een systeem met 8 posities is WD Red werkelijk een NAS-ervaring van een nieuwe generatie.

  Professionele oplossingen

  De WD Red-familie is specifiek ontworpen met het oog op MKB-klanten en is nu uitgebreid met WD Red Pro, verkrijgbaar voor middelgrote tot grote NAS-omgevingen met 8 tot 16 posities. WD Red Pro kent capaciteiten tot 4 TB en 5 jaar beperkte garantie en is gefabriceerd voor de hogere werklasten van uw bedrijf.

  Kenmerken op een rij

  • Verkrijgbaar tot 6 TB en 1 - 8 posities met WD Red en NASwareT 3.0• NAS-harde schijven met 8 - 16 posities zijn ook verkrijgbaar met 2 - 4 TB als WD Red Pro• De meest uitgebreide NAS-partnercompatibiliteitstests op de markt*• 3 jaar beperkte garantie (WD Red) en 5 jaar beperkte garantie (WD Red Pro) verkrijgbaar• 48 TB totale capaciteit mogelijk in een systeem met 8 posities met WD Red• Verbeterde betrouwbaarheid met 3D Active BalanceT Plus• Dag en nacht topondersteuning

  Bekijk producten
  Western Digital interne harde schijf: Red
  (WD10JFCX)
  69,- excl. btw
  83,49 incl. btw
  Voorraad56
  Western Digital interne harde schijf: Red NAS Hard Disc 3TB
  (WD30EFRX)
  85,- excl. btw
  102,85 incl. btw
  Voorraad192
  Western Digital interne harde schijf: Red NAS Hard Disc 4TB
  (WD40EFRX)
  109,- excl. btw
  131,89 incl. btw
  Voorraad292
  Western Digital interne harde schijf: Red NAS Hard Disc 2TB
  (WD20EFRX)
  69,- excl. btw
  83,49 incl. btw
  Voorraad263
  Western Digital interne harde schijf: Red NAS Hard Drive 1TB
  (WD10EFRX)
  47,- excl. btw
  56,87 incl. btw
  Voorraad47
  Western Digital interne harde schijf: Red NAS Hard Disc 6TB
  (WD60EFRX)
  165,- excl. btw
  199,65 incl. btw
  Voorraad98
  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder