€ 0,-
Winkelwagen

Dell Flexible IT: multi-cloudproductiviteit zonder grenzen

Nieuwsbericht bijgewerkt op 11/28/2021 in de categorie Diensten & Oplossingen

De Flexible IT oplossingen van Dell Technologies genereren meer flexibiliteit binnen uw bedrijf. Krijg veilig toegang tot al uw clouds met on-demand infrastructuuroplossingen. Dell Technologies geeft u meer keuze in hoe u IT gebruikt en financiert zodat u een consistente ervaring kunt bieden in uw multi-cloudomgeving en IT-infrastructuur kunt optimaliseren voor uw unieke behoeften. Maak van uw werkplek een flexibele omgeving en kies voor de Flexible IT oplossingen van Dell Technologies.

Optimaliseer uw infrastructuur naar eigen behoeften


Stem uw IT-omgeving af op uw doelstellingen. Implementeer, bedien en schaal al uw workloads met on-demand IT-infrastructuuroplossingen die zijn afgestemd op elke toepassing of gebruikssituatie.

Kies een op maat gemaakt IT-gebruiksmodel en maximaliseer uw flexibiliteit

Houd kosten in de hand en stroomlijn de plaatsing van workloads met as-a-Service leveringsmodellen waarmee u flexibele IT kunt aanschaffen uit een breed portfolio van on-demand IT-oplossingen, die zijn ontworpen voor vrijwel elke toepassing, workload of use-case.

Lees meer

ESG-studie

Nog niet overtuigd? De voordelen van flexibele IT oplossingen weerspiegelen zich ook in de cijfers van deze wereldwijde ESG-studie. Hieruit bleek dat flexibele IT-versnellers infrastructuurkosten verlagen, vaker klanttevredenheidsdoelstellingen overtreffen en 44% minder public cloud-incidenten zien.

Whitepaper

Ontdek hoe Dell Technologies u kan helpen om uw bedrijf een flexibele en productieve boost te geven. Neem contact op met een van onze accountmanager en bekijk samen de mogelijkheden voor uw bedrijf.