• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Dit nieuwsbericht is langer dan een jaar oud. Hou er rekening mee dat de inhoud van deze pagina mogelijk is verouderd. Bent u opzoek naar actueel nieuws en aanbiedingen, bezoek dan het Centralpoint.be nieuws- en aanbiedingenoverzicht.

  Electronisch tekenen doet u met de Wacom Inkling schetspen

  Nieuwsbericht geplaatst op 18-04-2013 in de categorie Software

  Nu verkrijgbaar en scherp geprijsd, de Wacom Inkling schetspen. Inkling maakt het mogelijk om uw werk op traditionele wijze te beginnen en tegelijkertijd de eerste stap van het digitale werk proces te zetten, ongeacht waar u bent. Verbeter het professionele werkproces door digitale data vast te leggen terwijl u met een pen op gewoon papier tekent!


  Hoe werkt het?

  Schetst u graag met pen en papier? Maar vindt u het tegelijkertijd jammer dat uw werk "vastzit" aan het papier totdat u het gescand hebt? Dan is Inkling een onmisbare tool voor u. Deze digitale schetspen geeft u immers de mogelijkheid om op elk soort papier te schetsen waarbij elke streep die u tekent elektronisch wordt opgeslagen. Nadien kunt u deze schets voor verdere bewerking als raster- of vectorafbeelding in het door u gekozen grafische programma importeren. Met een klik op de knop kunt u aparte lagen aanmaken die bijvoorbeeld de schets en de uiteindelijke tekening van elkaar scheiden. Deze lagen kunt u na het importeren dan weer opvragen.

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder