• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • HP helpt u nu overstappen naar Windows Server 2012

  Nieuwsbericht geplaatst op 04-02-2015 in de categorie Software

  Overstappen naar Windows Server 2012 is harde noodzaak. In juli 2015 zal de Microsoft Windows Server 2003 ondersteuning namelijk eindigen. Beveiligingsupdates, support en online technische content updates zullen dan niet meer uw computerproducten beveiligen en updaten. Als dit gebeurd kan het ook zijn dat u niet meer aan de wettelijke regels voldoet. Overstappen van Windows Server 2003 is dus niet langer een optie maar harde noodzaak. HP heeft al jarenlange ervaring met Microsoft oplossingen. HP kan dit probleem snel, efficiënt en kostentechnisch interessant voor u oplossen.


  Klaar voor de IT van de toekomst

  De tijd om te upgraden naar een moderne IT-omgeving is nu. Upgraden is geen optie, maar noodzaak. Dat biedt ook voordelen. Want als u nu overstapt naar Windows 2012 of wellicht naar de Cloud, is uw IT echt klaar voor de toekomst. HP helpt u graag, zodat u over de juiste, innovatieve infrastructuur beschikt die uw business ondersteunt. Stap nu zorgeloos over naar 'the New Style of IT'.

  Loop geen risico’s

  Wachten is geen optie. U loopt het risico dat u uw applicaties niet meer kunt updaten, dat er gaten in de beveiliging vallen en dat u niet meer kunt voldoen aan wettelijke regels. HP helpt u graag op weg met een oplossing die u risico’s en kosten kan besparen, complexiteit kan reduceren en uw IT toerust voor toekomstige ontwikkelingen.

  Microsoft Windows Server oplossing met de hoogste kwaliteit

  Het overstappen naar een nieuw besturingssysteem neemt veel tijd in beslag. Wacht niet langer en kies voor een kosteneffectieve en eenvoudig te installeren besturingssysteem, speciaal geoptimaliseerd voor uw HP ProLiant servers. Een betere kwaliteit dan een geoptimaliseerd besturingssysteem speciaal voor ProLiant servers is er niet. Centralpoint.be biedt u onderstaande Microsoft Windows Server 2012 oplossingen exclusief voor uw HP ProLiant servers. Windows Server 2012 is de meest gebruikte software van het moment. Kies voor de hoogste kwaliteit en loop geen risico in Juli 2015.

  Bekijk producten
  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder