€ 0,-
Winkelwagen

HP Z2 Mini: speciaal ontworpen voor CAD-gebruikers

Nieuwsbericht bijgewerkt op 11/28/2021 in de categorie Hardware

De revolutionaire Z2 Mini, die gemaakt is voor en door professionele ontwerpers, combineert prestaties en betrouwbaarheid met een compact en elegant design, voor de beste CAD-ervaring. De Z2 Mini is nu beschikbaar bij Dustin.

Gecertificeerd voor toonaangevende CAD-applicaties

Behaal vanaf de installatie uitstekende resultaten met alle populaire CAD-producten. De Z2 Mini is 368.000 uur getest en gecertificeerd voor ruim 20 professionele softwareapplicaties. De volgende softwareapplicaties zijn gecertificeerd: AutoCAD, Vectorworks, MicroStation, Inventor, SOLIDWORKS, Solid Edge en Revit.

De Z2 Mini levert dubbel zoveel kracht als een zakelijke mini-pc. De bovenklep is zonder gereedschap te openen waardoor de componenten van de Z2 Mini gemakkelijk bereikbaar zijn. Dankzij de innovatieve technologie zult u de interne ventilatoren niet horen als ze op volle toeren draaien. Maar ook de nauwgezette constructie van binnen en van buiten zorgt voor een optimale luchtcirculatie in het systeem, waardoor de interne onderdelen koel blijven en stil hun werk doen. Dankzij de geavanceerde VESA-montage-opties is de Mini geschikt voor ieder bureau.

De HP Z Turbo Drive zorgt voor kortere opstart- en responstijden en snellere bestandsuploads met maximaal 512 FB PCIE-opslag of totaal 1,5 TB opslagruimte. Daarnaast beschikt de Mini over de krachtige M620-klasse professionele graphics die 3x hogere grafische prestaties biedt voor veeleisende 3D-modellen.

Kortom, een kleine maar krachtige workstation, ontworpen voor de werkplek van de toekomst en die dankzij geavanceerde functies de prestaties van CAD-gebruikers versterken. De HP Z2 Mini is nu verkrijgbaar bij Dustin.