• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Intel® Pro WiDi: verklaar elke vergaderzaal een kabelvrije zone

  Nieuwsbericht geplaatst op 23-11-2015 in de categorie Software
  Deel content van tablets, Ultrabooks™ en 2-in-1 devices op het scherm van de vergaderzaal zonder de stoelendans en het gegoochel met verbindingen die gepaard gaan met de gebruikelijke bedrade aansluitingen. Maak nu kennis met Intel Pro WiDi, de Wireless Display technologie die uw zakelijke omgeving naar een hoger niveau tilt. Deze software is ontworpen voor zakelijk gebruik maar is ook thuis ideaal te gebruiken om uw device draadloos met uw tv te laten verbinden. Met Intel Widi kunt u draadloos films, foto's presentaties en nog veel meer van uw op Intel gebaseerde device naar een HDTV verzenden.

  Zorg dat delen altijd veilig gaat

  De beveiliging en gebruiksvriendelijkheid van Intel® Pro WiDi zijn mogelijk dankzij de nieuwste Intel® Core™ vPro™ processors. Met Intel Pro WiDi kunt u toegang tot uw netwerk van buitenaf voorkomen door het beveiligen van de Wi-Fi Direct connectie met schermen, adapters en projectoren die over Intel® Pro WiDi beschikken. Met Intel® Pro WiDi verschijnt een privacyscherm op zowel uw device als het vergaderzaalscherm voordat de daadwerkelijke inhoud wordt weergegeven.

  Beheer uw meetings

  De mogelijkheid om uw scherm te delen is niet langer beperkt tot de persoon die toevallig het dichtst bij de inputkabel zit. De volgende presentatoren kunnen simpelweg met een paar muisklikken bij het scherm komen.

  Ga verder dan alleen video streamen

  Bewerk presentaties onderweg, of zie in real time hoe verschillende verkoopscenario's uw budget kunnen beïnvloeden. Intel® Pro WiDi is compatibel met Miracast* hardware —dus als u het op uw pc heeft, kunt u het delen.

  Maak gebruik van Intel® Pro WiDi

  Gebruikers hebben op Intel® gebaseerde tablets, Ultrabooks™ en 2 in 1 devices met de nieuwste Intel® Core™ vPro™ processors nodig. Schermen, projectoren en adapters moeten in de specificaties weergeven dat ze gecertificeerd zijn voor Intel® Pro WiDi.

  Youtube

  A Day in a Life using Microsoft Office and Intel WiDi -- Dell | Intel

  Toegevoegd: 2014-05-07 05:03:06
  Van: Intel
  Bekeken: 1230

  Intel Pro Wireless Display (Intel Pro WiDi) | Intel

  Toegevoegd: 2013-10-24 19:20:31
  Van: Intel
  Bekeken: 20737

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder