• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Introductie Windows Server 2012

  Nieuwsbericht geplaatst op 05-09-2012 in de categorie Software

  In Windows Server 2012 zijn meer dan 300 verbeteringen doorgevoerd. De virtualisatietechnologie ‘Hyper-V’ is nu uitgebreider en geavanceerder! Bijvoorbeeld door toevoegingen zoals netwerkvirtualisatie (hiermee kun je het netwerk en verkeer afdelingen isoleren binnen een gedeelde infrastructuur). Of ‘shared nothing live migration’ dat u in staat stelt om virtuele machines te migreren tussen servers, zonder dat zij daarvoor een dure SAN (Storage Area Network) hoeven aan te schaffen.


  Windows Server 2012 komt in drie edities:


  1) Datacenter

  Ideaal voor virtualisatie van zowel private als hybrid cloud omgeving. Deze versie biedt de volledige Windows Server 2012 functionaliteit met ongelimiteerd aantal virtuele machines. De licensering gaat per (2) processoren.

  2) Standaard

  Ideaal voor non virtualiseerde omgevingen. Deze versie biedt de volledige Windows Server 2012 functionaliteit (zoals datacenter) met maximaal twee virtuele machines. De licensering gaat per (2) processoren.

  3) Essentials (Launch in oktober)

  Ideaal voor kleine zakelijke omgevingen. Deze versie biedt een eenvoudige interface en een pre-configurede verbinding met clouddiensten. Bedoelt voor organisaties met maximaal 25 users en servers met maximaal 2 processoren.

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder