€ 0,-
Winkelwagen

Jabra: uw partner in crime voor hybride werken

Nieuwsbericht bijgewerkt op 11/29/2021 in de categorie Hardware

Hybride werken is de nieuwe norm. Jabra speelt in op deze nieuwe vorm van werken met een uitgebreid assortiment aan audio -en video oplossingen. Altijd verbonden en productief zijn, onderweg, thuis of op kantoor is het nieuwe normaal. Werk overal ongestoord verder dankzij het ruime aanbod van Jabra. Nu verkrijgbaar bij Dustin.

Jabra Evolve2 75

Breng het hybride werken naar een hoger niveau met de nieuwste headset van Jabra: Evolve2 75. Deze nieuwkomer is speciaal ontworpen voor hybride werken en omvat alle technologische toepassingen om ervoor te zorgen dat u ongestoord en geconcentreerd kan werken, waar en wanneer u maar wil.

  • Geavanceerde ANC technologie
  • Dual-foam design en lektolerante luidsprekers van 40 mm
  • Ultrazachte kunstleren hoofdband voor maximaal comfort
  • UC-verbinding die u toelaat overal te vergaderen via Zoom of Microsoft Teams

Ontdek het uitgebreide assortiment headsets voor op kantoor. De Jabra Evolve Serie bevat kantoor-headsets voor taakgerichte kenniswerkers die geconcentreerd aan het werk zijn. Deze headsets zijn onder andere voorzien van (passieve of actieve) Noise Cancellation om omgevingsgeluid te elimineren en zo productief aan het werk te kunnen blijven.

Vergader je op kantoor en in groep? Maak gebruik van de Jabra Panacast video-oplossing en de Jabra Speak audio-oplossingen om snel en eenvoudig een vergadering op te zetten.