• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Dit nieuwsbericht is langer dan een jaar oud. Hou er rekening mee dat de inhoud van deze pagina mogelijk is verouderd. Bent u opzoek naar actueel nieuws en aanbiedingen, bezoek dan het Centralpoint.be nieuws- en aanbiedingenoverzicht.

  Kensington Safegrip is het ideale hulpmiddel voor uw iPad

  Nieuwsbericht geplaatst op 27-01-2014 in de categorie Home Entertainment

  De iPad is een fantastisch leerhulpmiddel dat op meer en meer scholen wereldwijd wordt gebruikt. Het opent een geheel nieuwe wereld aan praktische leermogelijkheden voor kinderen, ook kinderen met leerproblemen. Maar kinderen blijven kinderen. Dat betekent dat deze gevoelige elektronische apparatuur tegen een stootje moet kunnen, met name in omgevingen met gedeeld gebruik. Daarom is er nu de Kensington SafeGrip. De Kensington SafeGrip is binnenkort verkrijgbaar bij Centralpoint.be.


  Optimale bescherming

  Met de SafeGrip wordt uw iPad optimaal beschermd tegen stoten en krassen, zodat de iPad mooi blijft voor kinderen en onderwijzers. Tegelijkertijd biedt de SafeGrip robuuste bescherming die in het primair onderwijs nodig is. SafeGrip is voorzien van eigenschappen specifiek voor kinderen, zoals een stevige handgreep, gemaakt voor kinderhanden. Vallen en ongelukjes worden dankzij de handgreep voorkomen en de handgreep fungeert tevens als een standaard met twee standen voor typen en kijken. Het iPad display krijgt het behoorlijk te verduren in een klaslokaal, de SafeGrip biedt volledige bescherming van het display tegen krassen en vuil.

  Multifunctioneel

  De SafeGrip is ook voorzien van een stylus-houder. Een stylus is een prima hulpmiddel om vieze vingers van het scherm te houden en nauwkeuriger te werken. De SafeGrip heeft ook een eigen een personalisatievakje. Zo hoeft er niet gekibbeld te worden over welke iPad van welke leerling is. Beveilig uw investering met de iPad hoes die is ontworpen voor een leeromgeving met gedeeld gebruik van iPads.

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder