€ 0,-
Winkelwagen

Kingston NV1 NVMe™ PCIe SSD: aanzienlijke upgrade in prestaties met grote capaciteit

Nieuwsbericht bijgewerkt op 5/4/2022 in de categorie Hardware

NV1 NVMe™ PCIe SSD van Kingston is een grootse opslagoplossing met lees-/schrijfsnelheden* tot 2.100/1.700MB/s. Dat is 3 tot 4 keer sneller dan een traditionele SATA-SSD en 35 keer sneller dan een traditionele harde schijf. NV1 gebruikt minder stroom, produceert minder warmte en biedt snellere laadtijden. De efficiënte prestaties en het enkelzijdige M.2 2280-ontwerp (22 x 80mm) maken de NV1 ideaal voor dunne notebooks en systemen met weinig ruimte.

Beschikbaar in capaciteiten van 250GB tot 2TB** om je alle ruimte te geven die je nodig hebt voor applicaties, documenten, foto's, video's en meer.

  • NVMe PCIe SSD-prestaties
  • Ideaal voor laptops en pc's met een small form factor
  • Capaciteit tot 2TB

* Gebaseerd op 'kant-en-klare' prestaties bij gebruik van een PCIe 3.0-moederbord. Snelheid kan variëren op grond van de hardware, software en het gebruik van de host.
** Een deel van de vermelde capaciteit op een flashgeheugen is bedoeld voor formattering en andere functies en is daarom niet beschikbaar voor gegevensopslag. Daardoor is de werkelijk beschikbare capaciteit voor gegevensopslag kleiner dan wat op de producten wordt vermeld. Ga voor meer informatie naar de Flashgeheugengids van Kingston op kingston.com/flashguide.