• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Koop nu uw PC en upgrade bij launch naar Windows 8

  Nieuwsbericht geplaatst op 06-06-2012 in de categorie Hardware

  Schaf nu uw Windows 7-pc of notebook aan bij Centralpoint.be en u kunt na launch upgraden naar Windows 8 voor slechts 14,99. Windows 8 is de totaal nieuwe Windows, voortbouwend op het fundament, de snelheid en de betrouwbaarheid van Windows 7. Het is een volledig nieuwe gebruikersinterface die draait om touch. Dit Upgrade Offer geldt alleen als u tussen 2 juni 2012 en 31 januari 2013 een in aanmerking komende Windows 7-pc koopt.


  Startscherm

  Windows 8 beschikt over een nieuw startscherm dat tot leven komt met Live-tegels. Hiermee haalt u de informatie van het web die voor u belangrijk is en kunt u snel zien wat er in de wereld gaande is. Stelt u zich onmiddellijke updates van uw Facebook-vrienden, e-mailmeldingen, het weer en nog veel meer voor — en alles in één oogopslag. Windows 8 bevat ook een 'bureaubladmodus', zodat klanten die dat willen, altijd kunnen schakelen naar het vertrouwde Windows-bureaublad.

  Geweldige apps

  Windows 8 wordt standaard geleverd met ingebouwde apps, die allemaal samenwerken en zo een geweldige ervaring bieden. Ook is er de Windows Store, een plaats waar klanten meer kunnen halen, zoals interessante apps voor games, nieuws, entertainment, productiviteit en nog veel meer. U kunt alle apps eenvoudig vinden, u kunt ze proberen voor u ze koopt en u kunt ze gebruiken op wel vijf Windows 8 PC's.

  Verbonden met de cloud

  Windows 8 biedt u online mogelijkheden die voor u van belang kunnen zijn — Facebook, LinkedIn, Flickr, Hotmail e.d. — samen met de mogelijkheden van uw pc, zoals foto's, e-mail, agenda's, social feeds enz., zodat u alles op één plaats hebt en gemakkelijk kunt gebruiken. Windows 8 bevat tevens SkyDrive voor het online opslaan van afbeeldingen, muziek en documenten. U kunt de bestanden eenvoudig delen en openen op elk apparaat met een internetverbinding.

  U kom in aanmerking voor dit Windows Upgrade-aanbod wanneer u:

  1. Tussen 2 juni 2012 en 31 januari 2013 een Windows 7-pc koopt waarop vooraf een originele versie van Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional of Ultimate is geïnstalleerd.2. Het Windows Upgrade-aanbod online vóór 28 februari 2013 wordt verzilverd en besteld.

  In drie eenvoudige stappen is het upgrade-aanbod te verkrijgen:

  1. Registreer online—Bezoek windowsupgradeoffer.com om u te registreren voor het Windows Upgrade-aanbod. Hou u windows 7 certificaat van echtheid bij de hand.2. U ontvangt vervolgens twee e-mailberichten van Microsoft:? De eerste e-mail bevestigt uw registratie voor het Windows Upgrade-aanbod.? De tweede vertelt u wanneer Windows 8 Pro beschikbaar is.3. Koop, download en geniet—Volg de instructies in de aankondigings-e-mail om Windows 8 Protot 28 februari 2013 te kopen en het te downloaden op de website van het Windows Upgrade-aanbod.Let op: Microsoft brengt kosten in rekening voor het upgraden

  Bekijk producten
  Acer laptop: Aspire S3 951-2634G52iss - Zilver, AZERTY
  (LX.RSF02.145)
  • 13.3 " beeldschermdiagonaal
  • Windows 7 Home Premium inclusief besturingssysteem
  • Tweede generatie Intel® Core™ i7 processorfamilie
  806,47 excl. btw
  975,83 incl. btw
  Voorraad1
  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder