• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Linksys introduceert drie nieuwe zakelijke smart switches

  Nieuwsbericht geplaatst op 17-04-2014 in de categorie Netwerken

  De nieuwe Linksys smart switches beschikken onder andere over netwerkbeheerfuncties die niet terugkomen in unmanaged switches, zoals verschillende QoS-functies en DHCP-snooping voor betere netwerkprestaties en beveiliging. De nieuwe Linksys smart switches zijn volgens de leverancier energiezuinig doordat poorten automatisch worden uitgeschakeld wanneer aangesloten apparaten inactief zijn. Ze detecteren daarnaast de kabellengte van de aangesloten apparaten om het zendvermogen daaraan aan te passen.


  Verbetering

  De nieuwe Linksys smart switches zijn uitgerust met features voor uitbreiding, verbetering en beveiliging van netwerkstructuren, waardoor ze een ideale oplossing zijn voor veeleisende scenario's zoals load-balancing of IP- telefonie. Quality of Service (QoS )-functies zorgen ervoor dat verkeer wordt geprioriteerd zodat de best mogelijke gebruikerservaring wordt geleverd bij real-time toepassingen zoals spraak en video, alsook bij het up- en downloaden van bandbreedte-intensieve grafische/videobestanden.

  PoE switches

  De nieuwe switches zijn er in 8-, 18- en 26-Gigabit-poortversies, met en zonder Power over Ethernet. De LGS308P, LGS318P en LGS326P ondersteunen de nieuwe 802.3at (PoE+)-standaarden, bieden tot twee keer het powerbudget per Gigabit Ethernet-poort en zijn 802.3af (PoE) backward compatible. Power over Ethernet vermindert de kosten voor elektrische bedrading, vereenvoudigt de installatie en ondersteunt netwerkapparaten zoals IP-camera's en access points in optimale binnen- en buitenlocaties.

  Bekijk producten
  Linksys switch: LGS326P Gigabit Smart POE+ - 26 poorten - Zwart, Blauw
  • Power over Ethernet (PoE)
  • Managed network switch switch type
  307,92 excl. btw
  372,58 incl. btw
  Voorraad9
  Linksys switch: LGS318P Gigabit Smart POE+ - 18 poorten - Zwart, Blauw
  • Power over Ethernet (PoE)
  • Managed network switch switch type
  245,- excl. btw
  296,45 incl. btw
  Linksys switch: LGS308P Gigabit Smart POE+ - 8 poorten - Zwart, Blauw
  • Power over Ethernet (PoE)
  • Managed network switch switch type
  110,63 excl. btw
  133,86 incl. btw
  Voorraad46
  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder