€ 0,-
Winkelwagen

Logi Bolt houdt uw Ergo en Master accessoires veiliger en betrouwbaarder

Nieuwsbericht bijgewerkt op 1/6/2022 in de categorie Hardware

Logitech introduceert Logi Bolt. Met Logi Bolt wordt al uw hardware op een vloeiende en veilige manier aan elkaar verbonden. Hierdoor is uw werkplek in één keer gereed voor werken thuis, op kantoor of onderweg. Bekijk de mogelijkheden van Logi Bolt nu bij Dustin.

Logi Bolt is de technologie achter de Logitech Business producten. Deze technologie, die is ingebouwd in de nieuwste generatie draadloze apparaten voor business van Logitech, zorgt ervoor dat u uw producten altijd op veilige wijze kan gebruiken. Bolt doet dit door te zorgen voor een sterke en stabiele draadloze verbinding en door uw apparaten te voorzien van een Bluetooth-beveiligingsmodus. De beveiliging zorgt ervoor dat de zakelijke producten van Logitech met Logi Bolt zowel in het apparaat als de ontvangers versleuteld zijn en deze twee apparaten alleen met elkaar verbinding kunnen maken. Hierdoor loopt u minder risico dat externe apparaten via de Bluetooth-ontvanger op uw computer kunnen inbreken.

Logi Bolt samen met de Ergo en Master Series for Business

Door de technologie van Logi Bolt te combineren met de nieuwe Ergo en Master Series for Business producten zorgt Logitech ervoor dat u uw apparaten niet alleen overal veilig kan gebruiken, maar ook dat u gezonder werkt doordat u overal een ergonomisch verantwoorde werkplek kan creëren. Zo zorgt Logitech Ergo voor een natuurlijkere houding en minder spierbelasting terwijl de producten van de Master serie speciaal ontwikkeld zijn voor werken met precisie bij de meest complexe workflows.