€ 0,-
Winkelwagen

Logitech Zone True Wireless en Zone Wired Earbuds: overal helder en verbonden

Nieuwsbericht bijgewerkt op 8/4/2022 in de categorie Hardware

Blijf in de zone met de Logitech Zone True Wireless en Zone Wired Earbuds. Deze stijlvolle oordopjes zijn ontworpen voor zakelijk gebruik, waarbij u duidelijk hoort en gehoord wordt. Zo kunt u zelfverzekerd telefoon- en videogesprekken voeren. Ontdek de Zone True Wireless en Zone Wired earbuds van Logitech nu bij Dustin.

Logitech Zone True Wireless Earbuds

Het stijlvolle en simplistische design van de Zone True Wireless Earbuds geven u een professionele uitstraling. De earbuds zijn verkrijgbaar in twee eigentijdse kleuren en worden geleverd met verwisselbare oordopjes in drie verschillende maten. Zo geniet u van een optimale pasvorm en de beste geluidservaring. Werkt u in een drukkere omgeving? De gecertificeerde ruisonderdrukkende microfoons (drie in elk oordopje) onderscheiden uw stem van andere geluiden, zodat u goed te verstaan bent. Adaptive Hybrid ANC blokkeert storende geluiden om u heen en zorgt ervoor dat u zich volledig kunt focussen. Bovendien kunt u de Zone True Wireless Earbuds van Logitech tegelijkertijd met uw laptop en smartphone verbinden middels Bluetooth. Daarbij schakelt u met de geavanceerde multipoint-technologie moeiteloos tussen twee actieve geluidsbronnen, zodat u nooit een gesprek mist.

U kunt de hele dag vooruit met de earbuds. Moet u ze toch opladen, dan bieden ze na 5 minuten in de oplaadcase een uur extra gesprekstijd. Extra handig is dat u de status van de batterij in de Logi Tune-app kunt bekijken. Via het intuïtieve dashboard in de app kunt u de Zone True Wireless Earbuds eenvoudig naar eigen wens configureren, bedienen en aanpassen.

Logitech Zone Wired Earbuds: nu beschikbaar

Met de Zone Wired Earbuds van Logitech komt u eenvoudig in uw eigen zone, waar u ook werkt. Zo verbindt u de oordopjes moeiteloos met uw smartphone, tablet of laptop middels USB-A, USB-C of de 3,5 mm audiostekker. Het ontwerp van de in-ear earbuds vermindert geluiden van buitenaf en minimaliseert geluidslekken, zodat u geconcentreerd kan werken. Daarnaast komt uw stem professioneel en helder over in vergaderingen en telefoongesprekken, dankzij de ruisonderdrukkende microfoontechnologie. De twee beamforming-microfoons focussen zich uitsluitend op uw stem en onderdrukt ongewenste geluiden, zodat u goed wordt verstaan.

Net als de Zone True Wireless Earbuds, creëert u de ideale pasvorm middels de verschillende meegeleverde oordopmaten. Gebruikt u de earbuds niet, dan zijn ze handig op te bergen in een compacte een duurzame etui van neopreen. Bovendien voorkomt u dat de oordopjes in de knoop raken, doordat elk dopje aan de buitenkant is voorzien van een platte magneet die ze bij elkaar houdt als u ze even aan de kant legt.

Zowel de Zone True Wireless als de Zone Wired Earbuds zijn gecertificeerd voor Microsoft Teams, Skype voor Bedrijven, Zoom en andere populaire toepassingen.