€ 0,-
Winkelwagen

Maak indruk met de iiyama 42 serie: Digital Signage en In-store communicatie

Nieuwsbericht bijgewerkt op 11/29/2021 in de categorie Hardware

iiyama introduceert de ProLite 42-serie. Deze grootformaat displays met een afmeting van 43” tot en met 86” zijn speciaal ontworpen voor naadloze communicatie. Met een 4K resolutie, FailOver functie, Smart Display Module en Intel® SDM-sleuf is de iiyama ProLite 42-serie de perfect keuze voor Digital Signage en In-store communicatie. Nu verkrijgbaar bij Dustin.

Geniet van helderdere signage met de ProLite 42-serie. Met een slanke omlijsting en een helderheid van 500cd/m² bediend u deze schermen 18/7 in landscape en portrait voor verschillende toepassingen. Dankzij de ingebouwde Android OS kunt u het scherm eenvoudig aanpassen door er rechtstreeks applicaties op te installeren. De Intel® SDM-sleuf biedt een ingebouwde PC-optie voor totale flexibiliteit, veiligheid en controle, terwijl FailOver ervoor zorgt dat uw inhoud altijd actief wordt weergegeven.

4K resolutie

UHD resolutie (3840x2160), beter bekend als 4K, biedt een gigantische kijkveld met 4 keer meer informatie en werkruimte dan een Full HD-scherm. De hoge DPI (dots per inch)garandeert een ongelooflijk scherp en helderbeeld.

Media Player LFD

Speel je favoriete muziek af en laat je mooiste video's, foto's en afbeeldingen direct op het scherm zien door middel van de ingebouwde mediaplayer vanaf een flashstation of het interne geheugen.

Optioneel verkrijgbaar: Smart Display Module

Een Smart Display Module (Klein / Groot) is een plug-in module die gemakkelijk in de meest stijlvolle en ultra-dunne displays kan worden geplaatst. Deze kleine module levert geweldige prestaties met minimale installatie en beheer. Optioneel verkrijgbaar.