• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Dit nieuwsbericht is langer dan een jaar oud. Hou er rekening mee dat de inhoud van deze pagina mogelijk is verouderd. Bent u opzoek naar actueel nieuws en aanbiedingen, bezoek dan het Centralpoint.be nieuws- en aanbiedingenoverzicht.

  Maak uw natte smartphone snel en eenvoudig droog met EVAP

  Nieuwsbericht geplaatst op 02-04-2013 in de categorie Home Entertainment

  Hoe voorzichtig u ook met uw smartphone bent, vroeg of laat gaat het waarschijnlijk een keer mis en gaat u dat veel geld kosten. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat het 2 van de 3 personen niet lukt hun smartphone droog te houden. Voor slechts een fractie van de kosten die u maakt om de smartphone te vervangen en met heel wat minder bijbehorend gedoe kunt u een natte smartphone redden met EVAP Wet Electronic Rescue Pouch van Kensington


  Uw redmiddel

  Geen enkel middel is 100% effectief, maar EVAP biedt u de beste kans om uw nat geworden elektronica te redden. Wees u ervan bewust dat u meer vocht aan uw apparaat toevoegt door rijst te gebruiken of door batterijen bloot te stellen aan hoge temperaturen door de telefoon op of in een warmtebron te leggen. EVAP is ook heel geschikt voor apparatuur die wordt blootgesteld aan ruimtes met een hoge luchtvochtigheid.

  Snel en effectief

  EVAP bevat een uniek droogmiddel waarmee vocht uit gevoelige elektronica wordt verwijderd en beschadiging wordt voorkomen. EVAP is snel en effectief, en geeft zelfs aan wanneer het apparaat droog is en de zak kan worden geopend zodat u uw telefoon niet langer hoeft te missen dan nodig is.

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder