• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Dit nieuwsbericht is langer dan een jaar oud. Hou er rekening mee dat de inhoud van deze pagina mogelijk is verouderd. Bent u opzoek naar actueel nieuws en aanbiedingen, bezoek dan het Centralpoint.be nieuws- en aanbiedingenoverzicht.

  Meet uw bloedglucose met de GlucoDock voor iPhone, iPod of iPad

  Nieuwsbericht geplaatst op 07-02-2013 in de categorie Mobile

  GlucoDock maakt van uw iPhone, iPod touch en iPad in een handomdraai een bloedglucosemeter van de nieuwste generatie. Het is kleiner dan een luciferdoosje, past in een broekzak en kan overal worden gebruikt.Met GlucoDock hoeft u zich niet meer bezig te houden met het bijhouden van gegevens. Iedere meting wordt direct opgeslagen en staat u op verscheidene manieren ter beschikking. Dat bespaart u veel tijd en zo kunt u zich concentreren op uw gezondheid!


  Pas GlucoDock naar wens aan

  Dankzij zelf vast te leggen grenswaarden kan elke meting bruikbaar worden ingedeeld voor latere analyse. U kunt ook uw medicijngebruik bijhouden en kiezen tussen de weergave van koolhydraten. U heeft ook de mogelijkheid het bloedglucoseniveau in mg/dL.

  Vergelijk bloedglucoseniveau voor en na de maaltijd!

  GlucoDock verschaft u de mogelijkheid om iedere bloedglucose-meting te voorzien van een label van voor of na een maaltijd, zodat u uw resultaten eenvoudig kunt vergelijken in de statistieken. Met één extra klik voorziet u uw resultaten tevens van gemoedstoestand of lichamelijke activiteit op het moment van de meting. Bovendien illustreren de grafieken overzichtelijk welke invloed medicatie en voedselinname op de meetresultaten hebben.

  Aanvullende opmerkingen bij elke meting

  Na elke meting kunt u er aanvullende informatie over uw activiteit of toestand aan toevoegen. Er is ook een notitiefunctie beschikbaar om een korte tekst in te voeren. Hoe meer u vermeldt, des te beter zijn uw resultaten naderhand te evalueren.

  Het 30-daagse overzicht - alle resultaten handig bij elkaar

  Dit overzicht zorgt ervoor dat u alle optimale en afwijkende waarden van de afgelopen 30 dagen kunt identificeren. Elke afzonderlijke waarde kan zo nodig tot in detail worden onderzocht. Daarnaast geeft een beoordeling tot 5-sterren u een idee hoe goed uw meetresultaten zijn.

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder