• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Microsoft Office is ook verkrijgbaar voor uw Apple iPad

  Nieuwsbericht geplaatst op 21-08-2014 in de categorie Software

  Microsoft heeft officiële Office-applicaties voor de Apple iPad uitgebracht. Office voor iPad is nu beschikbaar in de App Store. De applicaties zijn gratis voor gebruikers die documenten alleen willen openen en bekijken. Voor het bewerken van Office-documenten is een abonnement op Microsoft Office 365 nodig. Microsoft Office 365 biedt u cloud-gebaseerde productiviteit tools, die speciaal gebouwd zijn voor het bedrijfsleven. Schaf Office 365 nu aan bij Centralpoint.be en werk ook efficiënter en productiever.


  Microsoft Office 365

  Het eerste wat u ziet wanneer u Microsoft Office 365 Small Business Premium start, is een nieuw uiterlijk. De functies die u kent en gebruikt, zijn echter niet verdwenen en er zijn zelfs nieuwe functies toegevoegd die u veel tijd zullen besparen. Zoals over zakelijke e-mail en gedeelde agenda’s, een openbare website, hd-videovergaderen en andere diensten. Bovendien is het beheer uiterst eenvoudig, zonder dat u daar gespecialiseerde IT-kennis voor nodig hebt.

  Wat biedt Office 365?

  Het nieuwe Office 365 biedt bedrijven de mogelijkheid om beter en productiever samen te werken. Krijg vanaf vrijwel elke locatie toegang tot uw vertrouwde Office-programma's. Open documenten, e-mail, uw agenda en contactpersonen met Office-toepassingen vanaf uw computer, Mac, tablet of smartphone. Organiseer en neem deel aan online vergaderingen met HD-videoconferenties, het delen van schermen en het maken van realtime notities voor meerdere partijen.

  Meerdere handige functies

  U kunt eenvoudig teams en projecten beheren en aansturen. Maak gebruik van geïntegreerde sociale functies, zodat u mensen die voor u belangrijk zijn, snel kunt benaderen en snel toegang hebt tot belangrijke inhoud. Daarnaast kunt u alle instellingen met betrekking tot mobiele toegang beheren, waardoor uw bedrijfsgegevens worden beschermd.

  Bekijk producten
  Microsoft software suite: Office 365 Personal
   Microsoft Office 365 Personal. Aantal
   jaar: 1 jaar. Taalversie: Frans.
   Ondersteunt Windows: Windows 7 Home
   Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7
   Home Premium,Windows 7 Home Premium...,
   Ondersteunt Mac-besturingssysteem:
   Mac...
  51,- excl. btw
  61,71 incl. btw
  Voorraad8
  Microsoft software suite: Office 365 Home – 5 pc’s of Macs, 5 tablets en 5 smartphones
   Microsoft Office 365 Home – 5 pc’s
   of Macs, 5 tablets en 5 smartphones.
   Aantal jaar: 1 jaar. Taalversie:
   Nederlands. Ondersteunt Windows: Windows
   10 Education,Windows 10 Education
   x64,Windows 10 Enterprise,Windows 10...
  115,- excl. btw
  139,15 incl. btw
  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder