• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Dit nieuwsbericht is langer dan een jaar oud. Hou er rekening mee dat de inhoud van deze pagina mogelijk is verouderd. Bent u opzoek naar actueel nieuws en aanbiedingen, bezoek dan het Centralpoint.be nieuws- en aanbiedingenoverzicht.

  Neem geen risico en stap NU over op Windows Server 2012 R2

  Nieuwsbericht geplaatst op 21-10-2014 in de categorie Software

  Vanaf 14 juli 2015 worden Windows Server 2003 en Small Business Server 2003 niet meer voorzien van updates. Microsoft zal de uitgebreide ondersteuning voor Windows Small Business Server (SBS) 2003 en Windows Server 2003 dus beëindigen. Voor organisaties die nog op deze oplossingen vertrouwen voor het normale functioneren van hun bedrijfsnetwerken, vormen deze snel naderende deadlines ernstige risico's. U ontvangt namelijk geen beveiligingsupdates of bijgewerkte technische documentatie meer, waardoor uw organisatie kwetsbaar is voor virussen of hackers. Bij Centralpoint.be bent u aan het juiste adres om uw oude versies te vervangen door een nieuwe server, software of licentie.


  Upgrade naar Windows Server 2012 R2

  Door te upgraden naar Windows Server 2012 R2, kunt u uw netwerk moderniseren en aanzienlijk op de kosten van uw huidige omgeving besparen, uw gegevens veel beter beveiligen en de productiviteit binnen uw bedrijf verbeteren. Windows Server 2012 R2 is ontworpen om u te laten profiteren van smartphones en tablets zodat u overal kunt werken. U krijgt via een veilige verbinding ´remote´toegang tot toepassingen en gegevens in uw bedrijfsnetwerk. Op deze manier wordt het samenwerken aan documenten net zo eenvoudig als het openen van gegevens op uw notebook.

  Eersteklas beveiliging

  Windows Server 2012 R2 maakt het voor beheerders eenvoudiger om informatiebronnen te beschermen, de toegang tot gegevens te beheren en te beschermen, en een infrastructuur op te zetten voor identiteitsbeheer. Er zijn meerdere technologieën toegevoegd om uw gegevens beter te beschermen-, welke voorheen alleen beschikbaar waren voor datacenteromgevingen van de grootste bedrijven. Nu zijn deze ook beschikbaar voor elk klein en middelgroot bedrijf dat Windows Server 2012 R2 gebruikt.

  Belangrijke stap vooruit

  Windows Server 2012 R2 is een belangrijke stap vooruit ten opzichte van haar voorgangers. Het bouwt voort op betrouwbaarheid en prestaties en vele functies in Windows Server 2012 R2 zijn sterk verbeterd. Tegelijkertijd zijn er veel nieuwe functies toegevoegd om aan de veranderde behoeften te kunnen voldoen. Windows Server 2012 R2 stelt u in staat om de productiviteit van werknemers te verhogen, vermindert de tijd en kosten voor IT-beheer en houdt bedrijfsgegevens veilig.

  Licentie Specialisten

  Centralpoint.be heeft een team van Licentie Specialisten die niet alleen helpen u een goede en voordelige keuze te maken maar zal u ook bijstaan na uw aankoop in het beheer en onderhoud van uw Microsoft licenties. U kunt ons bereiken van 09:00u - 17:30u op 011 - 988 360 of mail licentiedesk@centralpoint.be.

  Youtube

  Microsoft Super Bowl Commercial 2015: Braylon O'Neill

  Toegevoegd: 2015-02-01 18:02:25
  Van: Microsoft
  Bekeken: 6233437

  Accolades - Surface Pro 3

  Toegevoegd: 2014-12-29 17:00:06
  Van: Surface
  Bekeken: 99476

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder