• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Nieuw! Android 6.0 Marshmallow, 5 nieuwe functies

  Nieuwsbericht geplaatst op 30-09-2015 in de categorie Software

  Google heeft een gloednieuw versie van Android ontwikkeld: Android 6.0 Marshmallow. Deze versie is nog beter, nog veiliger en nog sneller dan zijn voorganger. Met de Android 6.0 Marshmallow heeft Google een groot aantal verbeteringen aangebracht. Centralpoint.be geeft u de 5 functies van de interessantste verbeteringen: meer controle over uw apps, een slimmere accu, Google Now naar een hoger level, een tik om te ontgrendelen en dat uw stem kunt gebruiken.

  1. Meer controle over uw apps

  Dankzij de nieuwst app-rechten van Android 6.0 Marshmallow kunt u nu zelf bepalen wanneer u welke gegevens met uw apps deelt. Op elke gewenst moment kunt deze verzoeken voor de rechten in- of uitschakelen.

  2. Een slimmere accu

  De Android 6.0 Marshmallow heeft hele slimme accubesparende functies, zo kunt u energie besparen wanneer uw die echt nodig heeft. Zo kan bijvoorbeeld uw wekker laten gaan als u uw smartphone niet heeft opgeladen. Maar er zijn ook apps die uw niet vaak gebruikt, deze schakelen over naar standby stand om zo energie te kunnen besparen en door de sluimerfunctie kan het inactief apparaat automatisch over op de slaapmodus.

  3. Google Now naar een hoger level

  De Google Now kan u relavante informatie geven over vele diverse onderwerpen of het nou over feiten of een afspraak gingen dat maakt niet uit, Google Now weet precies wat u nodig heeft. Google gaat nu een stap verder. De nieuwe functie van Google Now is dat u met elke app, informatie kan opvragen door simpelweg over de homebutton te vegen. Bijvoorbeeld uw heeft het over een restaurant in uw chatbericht, door even over de homebutton te vegen krijgt u relevante informatie over het genoemde restaurant.

  4. Een tik om te ontgrendelen

  U kunt nu heel simpel met één tik via uw vingerafdruk uw smartphone en apps ontgrendelen. Door deze extra functie kunt uw smartphone nog beter beveiligen. Daarnaast kunt u ook met uw vingerafdruk goedkeuring geven over het aankopen van apps en over betalingen.

  5. U kunt uw stem gebruiken

  Met de Android 6.0 Marshmallow heeft u de mogelijkheid om met uw stem dingen te doen. U kunt bijvoorbeeld ‘Ok Google’ zeggen om een vraag te stellen, een sms te sturen, herinneringen in te kunnen stellen en zelfs kunt u een routebeschrijving op vragen of iets wat u op dat moment wilt doen.

  Binnenkort kunt u smartphones en tablets met Android 6.0 Marshmallow bestellen bij Centralpoint.be.

  Youtube

  Google keynote 2015(Android 6.0,Nexus 5x,6p)(Official)

  Toegevoegd: 2015-09-29 18:32:15
  Van: Sri Harsha
  Bekeken: 19875

  Top 5 Android Marshmallow Features!

  Toegevoegd: 2015-05-29 13:20:39
  Van: Marques Brownlee
  Bekeken: 2171955

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder