• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Nieuw bij Centralpoint.be: producten van Coyote

  Nieuwsbericht geplaatst op 27-09-2016 in de categorie Hardware

  Vermijd onaangename verrassingen op de weg met Coyote. Bekijk ons assortiment met de Coyote S, Coyote GPS en Coyote mini met bijpassende accessoires en kies het model dat het beste bij u past. Met Coyote profiteert u van de juiste informatie op het juiste moment en vermijdt u snelheidsboetes. Of u nu een bestuurder bent die grote afstanden aflegt of maar af en toe rijdt, Coyote biedt oplossingen aangepast aan elke behoeften.

  Coyote S

  Coyote S is het radar waarschuwingssysteem met geïntegreerde camera. De Coyote S bewaart automatisch de laatste 10 minuten van uw route bij een aanrijding of op elk moment, met een eenvoudige druk op de knoppen. Doordat alle gebeurtenissen worden weergegeven op het grote scherm van 4’’ behoudt u alle controle. Via spraakherkenning meldt en bevestigt u alle gebeurtenissen. De Coyote S meldt u de vaste radars, zo ook de trajectcontrole. Bovendien vindt er dagelijks een update plaats van deze vaste radars, waardoor u steeds gerust bent.

  Coyote GPS

  Met de Coyote GPS geniet u van het radar waarschuwingssysteem met geïntegreerde navigatie. Laat u begeleiden in 23 Europese landen, van Andorra tot Zwitserland. Meld waarschuwingen met het grote aanraakscherm van 5’’ en de spraakherkenning. Met de Coyote GPS geniet u van altijd meer informatie. Blijf op de hoogte van de verkeersdrukte, maak gebruik van alle waarschuwingen in real time en lokaliseer eenvoudig parkeerterreinen en tankstations.

  Coyote mini

  De Coyote mini is het radar waarschuwingssysteem in mini formaat. Laat u verleiden door het moderne en ergonomische design, het gebruiksgemak en het scherm van 3,2’’. Ook de Coyote mini houdt u in real time op de hoogte van alle gevaren op de weg en helpt u om de snelheidsbeperkingen te respecteren. Maak gebruik van de extra functies zoals spraakherkenning en bluetooth. Met de Coyote mini kiest u voor een eenvoudige en doeltreffende oplossing om rustiger te kunnen rijden.

  Bekijk producten

  Youtube

  Coyote mini

  Toegevoegd: 2015-10-22 12:39:18
  Van: Coyote Benelux
  Bekeken: 12330

  Test Produit Coyote S

  Toegevoegd: 2014-10-27 16:10:32
  Van: CoyoteBenelux
  Bekeken: 32617

  COYOTE snelheidsmeter waarschuwingssysteem: V3 - met geïntegreerde navigatie - Zwart
  (NEW COYOTE)
  215,- excl. btw
  260,15 incl. btw
  Voorraad3
  COYOTE snelheidsmeter waarschuwingssysteem: mini - Zwart
  (COYOTE MINI)
  145,- excl. btw
  175,45 incl. btw
  Voorraad204
  COYOTE PDA: Mini
  (COY-MINI)
  135,- excl. btw
  163,35 incl. btw
  Voorraad2
  COYOTE : Bescherming hoes Voor de S - Zwart
  (HOUSSEEVACOYS)
  23,- excl. btw
  27,83 incl. btw
  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder