• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Nieuw: Dragon NaturallySpeaking 13 spraakherkenningssoftware

  Nieuwsbericht geplaatst op 03-07-2015 in de categorie Software

  Laat voortaan uw stem al uw typewerk doen met de nieuwe Dragon NaturallySpeaking versie 13. Dragon NaturallySpeaking is spraakherkenningssoftware waarmee snel en nauwkeurig meer op de computer gedaan kan worden, met uw eigen stem. Zo wordt tekst veel sneller omgezet dan wanneer u zelf moet typen. Met Dragon NaturallySpeaking kunt u snel en eenvoudig documenten dicteren, bewerken, e-mailen en kun u browsen op het web. Maak het uzelf gemakkelijk met de spraakherkenningssoftware van Dragon NaturallySpeaking 13.

  Eenvoudig en nauwkeurig

  Studenten, bedrijven en professionals kunnen gebruik maken van Dragon NaturallySpeaking, of het nu gaat om statusupdates, internetten of rapporten maken. Met Dragon is het zo gepiept en kunt u meer op de computer doen. Het programma installeert u binnen een aantal minuten en kunt u meteen gebruiken. Dragon werkt uiterst nauwkeurig, gedachten worden direct met een nauwkeurigheid van 99% omgezet in woorden.

  Bekijk producten

  Youtube

  See Dragon NaturallySpeaking 13 in Action

  Toegevoegd: 2014-07-22 12:06:45
  Van: Nuance Dragon
  Bekeken: 118215

  See Dragon NaturallySpeaking 13 in Action

  Toegevoegd: 2014-10-29 18:57:11
  Van: Nuance Dragon
  Bekeken: 74096

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder