• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Nieuw: Nest Cam Outdoor

  Nieuwsbericht geplaatst op 03-11-2016 in de categorie Hardware

  Met de nieuwe Nest Cam Outdoor houdt u dag en nacht alles rondom uw huis, bedrijfspand of magazijn in de gaten. De Nest Cam biedt beveiliging in werkelijk alle weersomstandigheden. Wanneer de Nest Cam Outdoor activiteit waarneemt, ontvangt u een melding op uw smartphone, en weet u precies wat er gaande is. De Nest Cam Outdoor bestelt u nu bij Centralpoint.be.

  Beveilig uw waardevolle eigendommen

  Het voordeel van de full-HD Nest Cam Outdoor is dat u uw waardevolle apparatuur of spullen beveiliging biedt. Wanneer u bijvoorbeeld het vermoeden heeft dat er een onbevoegd persoon in de buurt van uw eigendommen komt of is geweest, geeft de Nest Cam daar direct uitsluitsel op. Daarnaast verkleint een zichtbare beveiligingscamera de kans op diefstal of inbraak aanzienlijk. Zelfs in het pikdonker kunt u de ruimte waarnemen doordat de camera is uitgerust met infrarode ledlampen.

  Nest-app

  Met de Nest Cam Outdoor kunt u op elk moment beelden live zien of terugkijken met de speciale Nest-app voor mobiel, tablet of laptop. Daarnaast kunt u collega's of andere personen uitnodigen om hetzelfde te doen. Bekijk samen wat er rondom uw huis, bedrijfspand of magazijn gebeurt, sla snel alarm waar nodig en geef accurate omschrijvingen. Met de Nest-app kunt u tevens de laatste drie uur vrij terugkijken.

  Praten en meeluisteren

  De Nest Cam Outdoor geeft u tevens de mogelijkheid om geluid rondom de camera te ontvangen. Via de Nest-app luistert u mee en kunt u zelf iets zeggen om iemands aandacht te krijgen. Op deze manier laat u weten dat de camera niet alleen in gebruik is, maar ook dat er op het moment zelf iemand live meekijkt.

  Nest Aware

  Als u een nieuwe Nest Cam Outdoor installeert, krijgt u automatisch een gratis proefabonnement van 30 dagen op Nest Aware. Met een Nest Aware abonnement kunt u dag en nacht non-stop opnemen met uw Nest Cam Outdoor. U krijgt intelligentere meldingen, met bijvoorbeeld persoonsherkenning, en kunt beelden efficiënter terugkijken. Kijk voor meer informatie over Nest Aware op deze pagina.

  Bekijk producten

  Youtube

  Dit is de Nest Cam Outdoor

  Toegevoegd: 2016-08-30 16:34:51
  Van: Nest
  Bekeken: 1843

  Installatievideo voor de Nest Cam Outdoor

  Toegevoegd: 2016-10-24 20:42:05
  Van: Nest
  Bekeken: 619

  Nest beveiligingscamera: Cam Outdoor
  (NC2100FD)
   Beveiliging heeft er nog nooit zo goed uitgezien Weer of geen weer, de Nest Cam Outdoor houdt dag en nacht de wacht. Hij kan een melding sturen wanneer hij activiteit detecteert. En hij laat je iets terugzeggen via de Nest-app. Zo hoort een beveiligingscamera te zijn. Mis niets met Nest Aware Vanaf € 10 per maand levert Nest Aware je meer intelligente meldingen en dag en nacht continu opgenomen videobeelden in de cloud. Je krijgt automatisch een proefperiode cadeau. -...
  189,26 excl. btw
  229,- incl. btw
  Voorraad3
  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder