• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Dit nieuwsbericht is langer dan een jaar oud. Hou er rekening mee dat de inhoud van deze pagina mogelijk is verouderd. Bent u opzoek naar actueel nieuws en aanbiedingen, bezoek dan het Centralpoint.be nieuws- en aanbiedingenoverzicht.

  Nieuwe Wi-Fi booster verbetert Wi-Fi-signaal voor mobiele apparatuur thuis

  Nieuwsbericht geplaatst op 12-09-2012 in de categorie Netwerken

  NETGEAR introduceert de Wi-Fi Booster voor mobiele apparatuur (WN1000RP). Deze compacte booster vergroot de Wi-Fi-dekking voor mobiele thuisapparatuur door het bestaande Wi-Fi-signaal uit te breiden en te versterken. Het gebruiksgemak van tablets, smartphones en e-readers wordt hierdoor vergroot.

  Consumenten stellen meer dan ooit tevoren hoge eisen aan een goede Wi-Fi-verbinding thuis voor het browsen op internet, het streamen van films en het spelen van online games op tablets en smartphones. De NETGEAR Wi-Fi-booster voor mobiele apparatuur verbetert het bestaande Wi-Fi-signaal door het gehele huis en zelfs buiten, op het balkon of in de tuin. Gebruikers zijn hierdoor vrij om zich in en om het huis te bewegen terwijl ze content streamen op alle mogelijke mobiele apparatuur.Daarbovenop reduceert de NETGEAR Wi-Fi-booster het risico van onvoorzien hoge kosten omdat er eenvoudige toegang is tot het Wi-Fi-thuisnetwerk en er minder gebruik wordt gemaakt van het mobiele netwerk van de provider. Uit onderzoek blijkt dat 90 procent van de tabletgebruikers bij voorkeur Wi-Fi gebruikt in plaats van het netwerk van providers om thuis online te gaan*. De NETGEAR Wi-Fi-booster voor mobiele apparaten stelt gebruikers in staat om zoveel gebruik te maken van internet als ze willen, zonder rekening te hoeven houden met restricties vanuit de provider.De Wi-Fi-booster herhaalt een 2.4GHz Wi-Fi-signaal van bestaande routers en gateways en geeft zo het bereik en de Wi-Fi-prestatie een boost. De booster is een klein apparaatje dat eenvoudig te installeren is met een mobielvriendelijke op browser-gebaseerde opstart en real-time LED-indicatoren die aangeven waar de booster het beste geplaatst kan worden. Met als doel om zeker te zijn van de beste Wi-Fi-dekking. Door NETGEAR’s Push ‘n’ Connect (WPS) optie, krijgt de Wi-Fi-booster snel verbinding nadat deze is ingeplugd in een stopcontact en voorziet direct in een veilige verbinding met elk Wi-Fi-netwerk.

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder