• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Nu verkrijgbaar: Philips Brilliance 258B6 LCD-monitor met USB-C-dock

  Nieuwsbericht geplaatst op 24-11-2016 in de categorie Hardware

  De Philips Brilliance 258B6 monitor garandeert eenvoudige USB-C aansluiting en kristalheldere IPS-beelden. De USB-C-aansluiting dient voor het eenvoudig docken van een notebook via één kabel, het snel verzenden van gegevens en video naar een kristalheldere IPS-monitor en zelfs het opladen van de notebook. Bestel hem nu op Centralpoint.be

  IPS-technologie: volle kleuren en brede kijkhoek

  De Philips Brilliance 258B6 monitor maakt gebruik van de geavanceerde IPS-technologie waardoor u kunt genieten van een extra brede kijkhoek. Hierdoor kunt u het scherm vanuit bijna elke hoek zien, zelfs in een draaimodus van 90 graden. Het scherm biedt bovendien scherpe beelden met erg levendige kleuren. Dit is niet alleen ideaal voor het bekijken van foto’s, het afspelen van films en het surfen op het internet, maar ook voor professionele toepassingen waarbij kleurnauwkeurigheid en constante helderheid zeer belangrijk zijn.

  Al uw aansluitingen via een USB-C-kabel

  Het scherm is voorzien van een nieuwe USB 3.1 type C-kabel met een slanke en omkeerbare aansluiting, waardoor docken met één kabel erg gemakkelijk wordt. Met USB 3.1 krijgt u de hoogste snelheden, waardoor u een 4K-film in minder dan 60 seconden kan overdragen. Maak het gemakkelijk voor uzelf door al uw randapparatuur op uw monitor aan te sluiten als een dock met één kabel naar het notebook.

  Youtube

  Philips Breathless Choir

  Toegevoegd: 2015-11-18 04:29:02
  Van: Philips
  Bekeken: 8425694

  Philips presents: The restriction

  Toegevoegd: 2016-06-17 08:56:28
  Van: Philips
  Bekeken: 2606

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder