• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Office 365 en Office 2016: speciaal ontwikkeld voor de iPad Pro en iOS 9

  Nieuwsbericht geplaatst op 15-09-2015 in de categorie Software

  Apple heeft op 9 september 2015 de iPad Pro en iOS 9 aangekondigd, net zoals vele andere nieuwe Apple producten. Office 365 en het bijbehorende Office 2016 is speciaal aangepast om goed te draaien op de iPad Pro en iOS 9. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe kenmerken ontwikkeld, zodat het werken met Office 365 nog beter en sneller gaat. Onder andere Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook hebben een aantal nieuwe handige kenmerken. Office 365 geeft de vrijheid om wanneer dan ook en waar dan ook te kunnen werken. Het wordt altijd bijgewerkt, dus u hoeft nooit bang te zijn dat u met een verouderde versie zit.

  Bruikbare nieuwe kenmerken Office 365 voor iOS 9 en iPad Pro

  • Multitasken op de iPad: de functies Slide Over en Split View op iOS 9 helpt om dingen sneller gedaan te krijgen en door sneller te wisselen tussen de verschillende Office apps. Met de Slide Over open je een tweede applicatie zonder de eerste applicatie te hoeven verlaten. Ook is het mogelijk om twee apps naast elkaar te gebruiken met Split View. Ook het switchen tussen verschillende Office apps is gemakkelijk gemaakt.
  • Inking: met Inking is het makkelijker dan ooit om documenten te maken en delen met anderen. Deze nieuwe tool heeft o.a. pennen, highlighters en een nieuw kleurenwiel. Met de Apple Pencil is het mogelijk documenten te markeren, net zoals met gewoon pen en papier.
  • Intelligent zoeken: wanneer u ergens naar op zoek bent op uw iPad of iPhone, kunt u nu ook OneNote aantekeningen en Outlook e-mails terugvinden. De aantekening op OneNote kan getypt, hand geschreven of gescand zijn. U kunt altijd al uw aantekeningen eenvoudig terugvinden.
  • Draadloos toetsenbord ondersteuning: maakt u gebruik ben een draadloos toetsenbord op uw iPad? Dan kunnen toetsenbord snelkoppelingen ervoor zorgen dat het werken sneller en gemakkelijk gaat. Maar het is niet altijd eenvoudig deze snelkoppelingen te onthouden. Nu kunt u met de Command toets een overzicht krijgen van al deze snelkoppelingen.

  Waarom Office 365

  Krijg meer OneDrive-opslag, 60 Skype-minuten waarmee u naar verschillende landen kunt bellen, gemakkelijke toegang tot mobiele Office-apps op telefoons en tablets en de ondersteuning van het uitstekende technische Microsoft-team zonder dat hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht. Of u nu Office voor een of meerdere Apple-apparaten nodig hebt, Office 365 brengt Mac-gebruikers het beste in Microsoft-technologie. Ontdek een wereld waarin uw Mac-computer kan worden verbeterd met alles wat Microsoft Office te bieden heeft.

  Bekijk producten

  Youtube

  ​Office 2016 for Mac is here!

  Toegevoegd: 2015-07-09 15:55:24
  Van: Office Videos
  Bekeken: 145798

  Introducing iPad Pro

  Toegevoegd: 2015-09-09 19:45:07
  Van: Apple
  Bekeken: 2615903

  Microsoft software suite: Office 365 Personal
   Microsoft Office 365 Personal. Aantal
   jaar: 1 jaar. Taalversie: Meertalig.
   Ondersteunt Windows: Windows 10
   Education,Windows 10 Education
   x64,Windows 10 Enterprise,Windows 10
   Enterprise x64,Window, Ondersteunt...
  44,- excl. btw
  53,24 incl. btw
  Voorraad9876
  Microsoft Open License : Microsoft Office365BusinessOpen ShrdSvrSngl Subscriptions-VolumeLicense OLP 1License NoLevel .....
   Microsoft Office365BusinessOpen
   ShrdSvrSngl Subscriptions-VolumeLicense
   OLP 1License NoLevel Qualified Annual
  105,- excl. btw
  127,05 incl. btw
  Voorraad100
  Microsoft Open License : Microsoft O365 Pro Plus Open Shared Sngl Subscriptions-VolumeLicense OPEN 1 License No Level .....
   Microsoft O365 Pro Plus Open Shared Sngl
   Subscriptions-VolumeLicense OPEN 1
   License No Level Annual
  145,- excl. btw
  175,45 incl. btw
  Voorraad100
  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder