• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Opslagruimte mobiel apparaat ontoereikend voor meerderheid Vlamingen

  Nieuwsbericht geplaatst op 07-04-2015 in de categorie Hardware

  Voor je speelt zich een prachtig plaatje af. Snel grijp je je telefoon om een foto te maken. Maar helaas weigert hij dienst; het geheugen is vol. Herkenbaar? Voor meer dan de helft van de Nederlanders wel, maar liefst 55% van hen moet wel eens bestanden op zijn mobiele apparaat verwijderen om voldoende werkruimte te creëren. Dit blijkt uit onderzoek van Kingston Technology onder meer dan 1.000 respondenten. Van hen geeft 19% aan de opslagruimte van zijn mobiele apparaat te gering te vinden.

  Foto’s grootste boosdoener

  In onze steeds visueler wordende wereld is het geen verassing dat foto’s de meeste ruimte in beslag nemen. Zeven op de tien Vlamingen noemen de foto's de grootste boosdoeners als het gaat om hun mobiele geheugen gaat. Daarnaast zijn het ook apps (35%) en muziek (21%) die de opslagruimte ontoereikend maken. Opvallend in Vlamingen is dat ook e-mails in de top 4 voorkomen die het mobiele geheuegen in beslag nemen. Dit is met name voor vrouwen aan de orde: 22% van hen geeft aan de meeste ruimte aan e-mails kwijt te zijn.

  Nederland

  Uit het onderzoek – dat ook in Nederland werd uitgevoerd – blijkt dat Nederlanders hun mobiele apparaat iets minder intensief gebruiken. Zes op de tien Nederlanders moet wel eens bestanden verwijderen. De Nederlanders besteden net als de Vlamingen veel ruimte aan foto’s, apps (37%), video's (22%) en muziek (19%). Een opvallend verschil is dat mannen aanzienlijk meer muziek en video’s opslaan dan vrouwen. Die besteden de ruimte aan andere dingen: één op de tien geeft aan te weinig opslag te hebben, omdat hun mobiel of tablet vol staat met spelletjes.

  Bekijk producten

  Youtube

  Expand Your Phone with a Kingston microSD Card

  Toegevoegd: 2013-03-27 22:27:22
  Van: Kingston Technology
  Bekeken: 7136

  Kingston microSDHC/SDXC Card -- Class 10

  Toegevoegd: 2013-05-24 16:16:17
  Van: Kingston Technology
  Bekeken: 24023

  Kingston Technology flashgeheugen: microSDHC/SDXC UHS-I U3 32GB - Zwart
  • microSDXC soort flashgeheugen
  • 32768 MB intern geheugen
  22,- excl. btw
  26,62 incl. btw
  Voorraad82
  Kingston Technology flashgeheugen: microSDHC/SDXC UHS-I U3 64GB - Zwart
  • microSDXC soort flashgeheugen
  35,- excl. btw
  42,35 incl. btw
  Voorraad96
  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder