• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Osirius Boekhouden Totaal 13 is nu op voorraad

  Nieuwsbericht geplaatst op 28-01-2014 in de categorie Software

  Osirius Boekhouden Totaal is een modern en bijzonder compleet pakket voor alle ondernemers. Alle functies voor een perfecte Financiële administratie zijn aanwezig. Er is geen uitgebreide boekhoudkennis nodig en het programma assisteert u waar nodig bij het inboeken zonder aan snelheid in te boeten. U hoeft geen onderhoudskosten te betalen èn u krijgt gratis updates via internet. Door de modulaire opzet groeit het programma mee met u en uw onderneming.Voer snel en eenvoudig offertes, orders en facturen in op basis van een artikelenbestand of gebruik ?vrije? teksten. Bewaak de voortgang van uw offertes en orders terwijl de factureringmodule uw debiteuren automatisch in de gaten houdt en voor u een herinnering verstuurt, desgewenst ook via email.

  Bekijk producten
  Osirius softwarepakket: Osirius, Boekhouden Totaal 13
  (OS140143)
   Compleet, snel en foutloos boekhouden en factureren Osirius Boekhouden Totaal is een modern en bijzonder compleet pakket voor alle ondernemers. Alle functies voor een perfecte Financiele administratie zijn aanwezig. Er is geen uitgebreide boekhoudkennis nodig en het programma assisteert u waar nodig bij het inboeken zonder aan snelheid in te boeten. U hoeft geen onderhoudskosten te betalen en u krijgt gratis updates via internet. Door de modulaire opzet groeit het programma mee met u en uw...
  229,- excl. btw
  277,09 incl. btw
  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder