• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Overal toegang tot uw data met Iomega Personal Cloud

  Nieuwsbericht geplaatst op 27-04-2012 in de categorie Netwerken

  Iomega StorCenter px4-300d Network Storage is een hoog presterend desktopapparaat voor bedrijfsniveau, ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven en verspreide ondernemingslocaties zoals filialen en externe kantoren, om inhoud te delen en gegevens te beveiligen. Het StorCenter px4-300d-apparaat is uitgerust met EMC-opslagtechnologie en heeft tot 12 TB opslagcapaciteit, waaronder een schijfloze optie. Het apparaat kan eenvoudig worden geïnstalleerd en beheerd, en is zeer betaalbaar. Schaf nu bij Centralpoint.be uw Iomega StorCenter Network Storage aan en geniet van de voordelen met Iomega Personal Cloud!


  Wat is Iomega Personal Cloud

  Met Iomega Personal Cloud biedt u, rechtstreeks via het internet, uw collega's en/of relaties een rechtstreekse beveiligde toegang tot de bestanden op het StorCenter netwerkopslagapparaat van uw bedrijf. U heeft zelf altijd toegang tot uw bestanden, ook wanneer u niet op kantoor bent en elders op uw laptop of externe computer werkt. Met Iomega Personal Cloud blijven uw gegevens geheel beveiligd en worden er automatisch back-ups gemaakt. Het instellen van Personal Cloud is verrassend simpel en vereist na installatie zeer weinig onderhoud.

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder