• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • PRE-ORDER Call of Duty Advanced Warfare nu

  Nieuwsbericht geplaatst op 14-05-2014 in de categorie Home Entertainment

  Activision brengt Call of Duty: Advanced Warfare op 4 november uit. Dat blijkt uit een trailer die de uitgever online heeft uitgebracht. De video verwijst naar een internetsite die op moment van schrijven nog niet live is. Het is de eerste keer dat de uitgever de naam en releasedatum van de game noemt. De naam zong enige jaren al wel rond de uitgever diverse merknamen met Warfare vastlegde. De game komt niet alleen uit voor de Xbox One; de trailer vermeldt dat de beelden zijn vastgelegd op die console.

  In de trailer speelt acteur Kevin Spacey, onder meer bekend van House of Cards, een rol als hoofd van een organisatie die het op wil nemen tegen de Amerikaanse overheid. Sledgehammer Games ontwikkelt het spel in de Call of Duty-franchise.

  Bekijk producten
  Activision game: Call of Duty: Advanced Warfare (DayZero Edition) Xbox One
  (87287EN)
   De DayZero Edition bevat: 01 - Early Acces (3 november ipv 4 november). 02 - Double XP - on November 3th. 03 - 2 Additional Weapons / exclusive for DayZero Edition. 04 - Advanced Arsenal Pack: - Bullet-Brass exoskeleton: een special ontworpen exoskeleton pak met vooruitstrevende bescherming van de toekomst. - Bullet-Brass EM1 Quantum: Dit wapen maakt deel uit van een nieuw directed-energy wapen.
  32,- excl. btw
  38,72 incl. btw
  Voorraad16
  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder