• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Privacytip: vernietig privacygevoelige documenten

  Nieuwsbericht geplaatst op 25-01-2016 in de categorie Hardware

  Het is verstandig om regelmatig uw papieren bedrijfsarchief op te schonen. Onverstandig is echter om privacygevoelige documenten en andere bedrijfsgeheimen zomaar weg te gooien. Misschien doorzoekt iemand uw afval wel en komt uw privacygevoelige informatie in handen van onbevoegden. Hoe voorkomt u dit?

  Vernietig documenten met een papierversnipperaar

  Volgens de wet is het verplicht om zakelijke documenten als privégegevens van klanten, financiële gegevens, juridische gegevens en medische gegevens te vernietigen als u ze niet meer nodig heeft. Maar ook ogenschijnlijk ongevaarlijke informatie, zoals marketingplannen en ondertekende documenten bevatten waardevolle informatie voor kwaadwillenden. Gebruik een papierversnipperaar om alle documenten veilig te vernietigen, zodat anderen er niets mee kunnen. Er bestaan shredders die naast papier ook cd's, dvd's en creditcards vernietigen.

  Verschillende veiligheidsniveaus

  Niet alle papiervernietigers zijn hetzelfde. De één maakt stroken van de papieren die u invoert, de ander maalt ze tot gruis. Er zijn verschillende veiligheidsniveaus, welke worden aangeduid in DIN-waarden van P-1 tot en met P-7. Hoe hoger het niveau van veiligheid, hoe kleiner de snippers en hoe lastiger het is om de documenten te herstellen. Veel voorkomende veiligheidsniveaus zijn DIN P-4 (zo'n 421 snippers per a4) en DIN P-5 (zo'n 2000 snippers per a4).

  Bekijk alle papiervernietigers

  Papierversnipperaars van Fellowes

  Fellowes maakt onder de naam Fellowes Powershred diverse papiervernietigers voor gebruik op kantoor en thuis. De shredders zijn duurzaam en gebouwd op performance: ze gaan jaren mee. Door de vele innovatieve eigenschappen blijft een Fellowes papiervernietiger dé manier om document-gebaseerde identiteitsdiefstal en privacyschending tegen te gaan.

  Om één model uit te lichten: de Powershred 79Ci is een geavanceerde Fellowes papierversnipperaar die moeiteloos de drukte van uw thuiskantoor aankan. Hij is nagenoeg stil, blokkeerbestendig en veilig in gebruik. Als u met uw vingers in de buurt van de invoeropening komt, stopt de krachtige machine met vernietigen. Bovendien versnippert de shredder tot 14 vellen per keer, verwerkt hij nietjes en paperclips en kan hij cd's, dvd's, creditcards en andere pasjes vernietigen.

  Cashback op de Fellowes Powershred 79Ci

  Tot en met 31 maart 2016 krijgt u een flinke cashback op de Fellowes Powershred 79Ci. Schaf de papierversnipperaar daarom nu nog aan bij Centralpoint.be en vernietig de privacygevoelige documenten van uw thuiskantoor of ander kleinbedrijf. Bekijk de actie.

  Bekijk producten

  Youtube

  Fellowes Powershred 79Ci 100% Jam Proof Cross-Cut Shredder Video

  Toegevoegd: 2011-12-30 15:42:02
  Van: fellowesinc
  Bekeken: 8109

  Careless Confidentiality

  Toegevoegd: 2015-10-28 09:37:33
  Van: fellowesinc
  Bekeken: 86

  Fellowes papierversnipperaar: Powershred 79Ci papiervernietiger snippers - Zwart
  (4679001)
   Fellowes Powershred 79Ci papiervernietiger snippers. Soort vernietiger: Cross shredding, Werkbreedte: 23 cm, Gebruiksindicatie: 12 min. Afmetingen (BxDxH): 386 x 262 x 458 mm
  245,- excl. btw
  296,45 incl. btw
  Voorraad7
  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder