• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Profiteer van heel veel decembervoordeel op de 3 populairste games van nu

  Nieuwsbericht geplaatst op 11-12-2014 in de categorie Home Entertainment

  De maand december leent zich perfect voor het spelen van de populairste games op dit moment. Vandaar dat wij u bij Centralpoint.be graag het voordeel bieden van voordelige prijzen op de 3 best bekroonde games van het jaar. Profiteer van de gratis verzending en ontvang de games zo snel mogelijk in huis. De selectie bestaat uit Grand Theft Auto 5, Assassin's Creed 4 Black Flag en op nummer 3 Little Big Planet 3. Bestel snel op Centralpoint.be!


  Grand Theft Auto 5

  Los Santos: een uitgestrekte stad vol zweverige goeroes, wannabe sterretjes en versleten celebrity's die er alles aan doen om te overleven in een tijd van economische tegenslag en goedkope kabel-tv. In deze chaos proberen drie totaal verschillende criminelen met een aantal gewaagde overvallen de buit van hun leven binnen te slepen.

  Assassin's Creed 4 Black Flag

  Assassin's Creed 4: Black Flag laat ons het piratenleven zien. U kruipt ditmaal in de huid van Edward Kenway (de opa van Connor uit Assassin's Creed 3) en hij is zowel piraat als Assassin. Dit betekent dat belangen af en toe verstrengelen, maar ook dat we 40 procent van de game beleven vanaf zijn schip, de Jackdaw. De gehele wereld is open en in de game zal u meer dan vijftig eilanden in het Caribisch gebied ontdekken, leegroven en bevrijden.

  Little Big Planet 3

  De grootste vernieuwing in Little Big Planet 3 is de toevoeging van Sackboys drie vrienden. Toggle is in staat om van grootte te veranderen en kan dus door krappe doorgangen kruipen of juist zware objecten verschuiven, Oddsock kan tegen muren springen en Swoop is in staat om te vliegen. Sackboy heeft de hulp van zijn vriendjes dit keer dus hard nodig. Dit maakt de multiplayer-sessies leuker dan ooit tevoren. Uiteraard speelt ook het bouwen en delen van uw eigen levels weer een grote rol.

  Bekijk producten
  Ubisoft game: Assassin's Creed 4: Black Flag PS4
   Het jaar is 1715. Piraten heersen over
   de Caraiben waar ze een eigen republiek
   zonder wetten en regels hebben
   opgericht. Een republiek waar corruptie,
   hebzucht en wreedzucht aan de orde van
   de dag zijn. Tussen deze outlaws...
  25,- excl. btw
  30,25 incl. btw
  Voorraad3
  Sony game: Little Big Planet 3 PS4
   Red een wereld vol fantasie. Gebruik de
   unieke vaardigheden van Sackboy en zijn
   nieuwe vrienden, Toggle, OddSock en
   Swoop, om alle hoeken van de Imagisphere
   te verkennen en het mysterie van de
   planeet Bunkum te ontrafelen....
  24,- excl. btw
  29,04 incl. btw
  Voorraad8
  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder