• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Reliability-programma van Asus: vergoeding bij technisch mankement op diverse Asus Notebooks

  Nieuwsbericht geplaatst op 30-09-2016 in de categorie Aanbiedingen

  Een notebook is veelal een prijzige investering. Dan is het fijn om te weten dat als er iets mankeert aan uw notebook u de kosten vergoed krijgt. Centralpoint.be en Asus introduceren het Reliability-programma. Dit programma vergoed het volledige aankoopbedrag en de reparatiekosten wanneer u een Asus laptop koopt en deze binnen één jaar stuk gaat door een technisch mankement. Dit Reliability-programma is alleen van toepassing op laptops die aangeschaft zijn tussen 1 mei en 30 december 2016. Wilt u een laptop met zekerheid en een fijne garantieregeling? Bekijk dan onderstaande notebooks van Asus en maak uw keuze.

  Reliability-programma, wat betekent dat eigenlijk?

  Asus staat volledig achter de eigen producten omdat alle notebooks een aantal strenge testen ondergaan. Zo worden de notebooks getest bij temperaturen van maar liefst -33 graden Celsius en op hoogtes van 4500 meter! Omdat de notebooks onder zulke extreme omstandigheden getest worden heeft u altijd een laptop die onder alle omstandigheden betrouwbaar is en daarboven op ook nog eens uitmuntende prestaties levert. Let wel op dit Reliability-programma is dus alleen van toepassing als de laptop aangeschaft is in de periode van 1 mei tot en met 30 september 2015, het product hier registreert binnen 15 dagen na aankoop en als de laptop binnen een jaar na aankoop stuk gaat door een technisch mankement. Alleen dan wordt het volledige aankoopbedrag vergoed, inclusief de reparatiekosten.

  Actievoorwaarden

  Actievoorwaarden
  • Actie geldig tot en met 31 december 2016
  • De actie is geldig zolang de voorraad strekt, OP=OP
  • Registreer binnen 15 dagen uw aankoop

  Youtube

  ASUS ZenBook UX305 Fast. Slim. Beautiful.

  Toegevoegd: 2014-12-19 07:34:48
  Van: ASUS
  Bekeken: 122396

  ASUSPRO Notebooks - Quality You Can Rely On

  Toegevoegd: 2011-05-27 06:41:31
  Van: ASUS
  Bekeken: 64308

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder