€ 0,-
Winkelwagen

Return to the office met Poly Studio USB

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Breng je vergaderingen op kantoor naar een hoger niveau met Poly Studio. Deze eersteklas USB-videobar is gemaakt voor kleine ruimtes en grote ideeën. De Poly Studio brengt online vergaderingen tot leven en omvat geavanceerde audio-en videotechnologie om U tegen te zeggen. Bestel de Poly Studio nu bij Dustin.

De nieuwe Poly Studio maakt het implementeren en beheren van uw videoconferenties eenvoudiger dan ooit dankzij de Cloud gebaseerde beheertools. Geniet van de beste audiokwaliteit die storende geluiden blokkeert en vang elk woord helder op tijdens de gesprekken. Dankzij de groepsindeling en automatische luidsprekeropvolging voelt de verbinding persoonlijk aan.

Niet op kantoor? Ook vanuit uw home office kan u op professionele wijze de vergadering bijwonen dankzij de Poly Studio P Series!

Binnenkort verkrijgbaar: Poly Studio E70

Vergader je met een grote groep in een vergaderruimte? Dan past de Poly Studio E70 perfect in uw plaatje. Deze professionele videoconferentiecamera is geschikt voor grotere ruimtes en levert een verbluffende videokwaliteit. Dankzij de dubbele lenzen met 4K beeldscherm creëer je een ongeëvenaarde video-ervaring! Kortom, de perfecte oplossing voor hybride werkomgevingen.