• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Dit nieuwsbericht is langer dan een jaar oud. Hou er rekening mee dat de inhoud van deze pagina mogelijk is verouderd. Bent u opzoek naar actueel nieuws en aanbiedingen, bezoek dan het Centralpoint.be nieuws- en aanbiedingenoverzicht.

  Samsung NX20: Deel het leven tot in het kleinste detail

  Nieuwsbericht geplaatst op 06-06-2012 in de categorie Hardware

  De Samsung NX20 is de perfecte combinatie van resolutie, functionaliteit en design en maakt van ieder van ons een professionele fotograaf. De gevoelige 20,3 megapixel APS-C CMOS-sensor en de sluitertijd van 1/8 000 helpen u in een oogwenk opnames vol nuances en details te maken. Dankzij het heldere, kantelbare AMOLED-display kunt u vanuit elke hoek op comfortabele wijze foto's maken. En dankzij de Wi-Fi-connectiviteit bent u ook van het gedoe met kabels en snoeren af.


  Levensechte foto's

  De spiksplinternieuwe, professionele 20,3 megapixel APS-C CMOS-sensor is specifiek afgestemd op het NX-systeem en garandeert opnames die zich kunnen meten met die van hoogwaardige spiegelreflexcamera's. Elke individuele pixel heeft een ruim sensorgebied en vangt meer licht, waardoor weinig ruis, een groot dynamisch bereik en een nauwkeurige kleurnuancering gegarandeerd zijn. De hogere gevoeligheid maakt het mogelijk om bij weinig licht opnames te maken zonder korreligheid of andere ruis. De nieuwe sensor zorgt ook voor Full HD-video-output-functionaliteit.

  De juiste snelheid

  De sluitertijd kan het verschil maken tussen een schitterende opname en een gemiste kans die nooit meer terugkomt. De sluitertijd van 1/8 000 van de NX20 geeft u de flexibiliteit om professionele opnames te maken met verschillende snelheden en belichtingen. De sluiter van de NX20 stelt zichzelf zelfs in bij het waarnemen van omgevingsfactoren zoals temperatuur en camerarichting. En de elektronisch aangestuurde spleetsluiter zorgt voor minder belichtingsfouten.

  Supersnel opnames maken

  Met de hogesnelheidsopnamefunctie van de NX20 kunt u snel voorbijgaande momenten en snelbewegende onderwerpen meteen vastleggen zonder dat hiervoor een aparte sensormodule vereist is. Het NX-systeem beschikt over een ultrasnelle autofocus die voor bijna geen enkele systeemcamera hoeft onder te doen. Het volledig nieuwe, geavanceerde algoritme zorgt voor een snellere en preciezere autofocus. De NX20 heeft een verbeterde serieopnamesnelheid van 8 frames per seconde en de sluitervertraging is teruggebracht tot slechts 40 ms.

  De pracht van HD-video

  BDe NX20 is voorzien van 1080 30p Full HD-video-opnamefunctionaliteit, waardoor het maken van video's met een fotocamera een ware kunstvorm wordt. Het ruime bereik van de beeldhoek en de zoom geven u tal van mogelijkheden. De spiegelloze CMOS-beeldsensor zorgt voor een precieze autofocus zelfs tijdens het fotograferen. En voor een echt filmeffect is het NX-systeem uitgerust met een 18 - 200 mm-lens enkel en alleen voor Full HD-video.

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder