• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Smarter switching met Cisco 2960 series

  Nieuwsbericht geplaatst op 16-07-2012 in de categorie Netwerken

  Zoekt u een betaalbare switchoplossing, voorzien van de laatste technologieen? Dan zijn de Cisco Catalyst 2960 series de juiste oplossing! Deze instapoplossingen zjin speciaal voor het MKB en zijn gemakkelijk te installeren en te configureren. Naast de Cisco 2960 series zijn tevens onderstaande Cisco producten tijdelijk in prijs verlaagd.

  Alles-in-één-communicatie

  Gegevens-, draadloze en telefonieondersteuning, zodat u kan beschikken over één netwerk dat aan alle wensen en behoeften zal voldoen.

  Informatie

  u kunt prioriteit geven aan telefonische communicatie of gegevensuitwisseling, zodat de levering van de gegevens volledig is afgestemd op uw zakelijke wensen.

  Verbeterde beveiliging

  Met de verbeterde beveiliging is belangrijke informatie extra beveiligd, weert niet-machtige gebruikers van het netwerk en behoud een ononderbroken werking.

  Betrouwbaarheid

  Met de 2960 series beschikt u over gestandaardiseerde methoden voor het verhogen van de betrouwbaarheid en het snel herstellen van problemen.

  Eenvoudige configuratie

  U kunt gebruik maken van de Cisco Network Assistant om installatie, upgrades en probleemoplossing te vereenvoudigen.

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder